UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
Komunikacijas sistemas
Autors: erik.ip ()
Datums: 14/03/2008 00:36

Palīgu ar Vajstrāvs tīklu izbuve. Latvija pašreiz ir daud Jaunbūves proektus, bet ļoti maz kvalificetus telekomunikacijas kompanijas un ne visur var pieslegt. Visiem jauniem objektiem, ir vecie elektroniskie risinājumi. Tagad tehnoloģija ļauj darīt tādas lietas, kurūs jūs varāt redzet tikai ārzeme. Domofoni, Videonovērošanas sistēmas, Signalizācija, Uguns drošbas sistēmas, Internets, telefona sakari, Televīzija, tas viss var sdradāt vienā sistemā un palidz jūms jūsties ērtak. Latvijā ir daudz kompānijas kas viss to piedāvā, bet tikai dažie var izdarit labāko risinājumu. Es varu konsultēt jūs un pastastīt kā jūs varāt paplašināt jūsu proektu ar janām elektroniskiem un sakaru sistēmam. Konsultācija bezmāksa, jūs noteikti uzzināsiet daudz jaunas idejas. Tel,26553336

Re: Komunikacijas sistemas
Autors: EjTakTu ()
Datums: 14/03/2008 08:20

Man jau pašam piemīt tāds netikums - nedaudz pieķēzīt forumu ;) Bet ne jau tik dikti savas kabatas interesēs. Ja šitādā valodiņā ir arī tehniskā dokumentācija un līgumi, tad klientus neapskaužu.
Vai lūdzu to visu nevarētu atkārtot lēnāk un ar lilajiem burtiem? :D

Re: Komunikacijas sistemas
Autors: a ()
Datums: 14/03/2008 09:53

davai pastasti man, ka tu man pieslegsi letak internetu vietaa, kur lattelecoms prasa pr 100 m gravja izraksanu zemee, 1200 Ls?

Re: Komunikacijas sistemas
Autors: Bubulis ()
Datums: 14/03/2008 10:07

Puisis jau tev piedava uzriktēt tava hatonaa sistemu ka no gulaistabas var redzet kas pie durvim zvana, bet no poda parslegt TV kanalu ja nu peksni tas sak traucet normalu vedera atviegloshanu :)

a tu te ar savu gravja raksaanas optimizāciju.
Uzliec triatel - un pa tiem 1200Ls varesi 4gadus lietot vinu eksperts piesleguma internetu.

Re: Komunikacijas sistemas
Autors: a ()
Datums: 14/03/2008 11:09

Neder tas triatels - biju panjemis patestet tad kad bija vel tas soliytais atrums 1 mb - tad faktiskais videjais bij ap 300-400 kb/sec
Piemeram, mails ar 4Mb pielikumu prom gaja 13 minutes.
Pie tam tagad ir uztaisijusi vel versiju, ka pec ta limita 5gb menesi apgriez pakalpojumu pavisam , vai ari maksa par katru mb.Manuprat par 24 Ls/men tas ir stulbi.Tad jau labak atrast kadu, kurs nav paredies un ieraks man to kabeli no kastes.

Re: Komunikacijas sistemas
Autors: aaaa ()
Datums: 14/03/2008 19:01

Lattelekoms nevienam neko neprasa (atšķirībā no Latvenergo), Lattelekoms tikai piedāvā. Vari, starp citu, to grāvi izrakt pats, nopirkt veikalā vadu un tikai paprasīt lai Lattelekoms to pievieno. Parasti šitais fokuss pat diek darīts par brīvu - netici, pazvani uz Lattelecom un izstāsti savu versiju - es minu tieši to pašu taciņu. Vienīgā atšķirība, ka tad tas vads vairs nav Lattelekom īpašums, bet gan tavs - ja pac pārroc, pac arī remontierē.
P.S. Triatelam bankrots garantēts - viņi kolēģim par 24 Ls/men. uzlika limitu un atvelkot 1 lielu failu, to nezinot, tagad vispār nekas vairāk neiet - urlu kantoris, tipa limits pārsniegts - neko vairāk nevar atvilkt.

Re: Komunikacijas sistemas
Autors: EjTakTu ()
Datums: 14/03/2008 22:36


Re: Komunikacijas sistemas
Autors: erik.ip ()
Datums: 20/03/2008 00:50

Ludzu, kas komente, rakstiet mailu es atbildeshu, jus varat izmantot normalu internetu (ari telefonu)un nevajag nekads Lattelekom un Triatels, un parejie.

Re: Komunikacijas sistemas
Autors: erik.ip ()
Datums: 20/03/2008 01:30

Kompanija Interneta Pasaule, var pieslegt daudz vietas un nodroshinat savienojumu ar tiem atrumiem, kadu tarifu jus izvelesiet. Jus maksasiet par to ko jus izvelejat. Un vel, Interneta Pasaule ir vienigie kas dod simetrisko kanalu. Parejiem ir "upload" ne vairak ka 20% no ta atruma ko jus izvelejat, piemerap jus gribat atsutit jusu foto, bet jums tas iet loti leni vai ari neiet vispar, bet to pashu fotu no saita, jus varat kacharet dazas sekundes laika. Piemer jus izvelejat internetu 2Mbit/s jums bus (labakais variants) download 2Mbit/s un uploads 0,342Mbit/s. Standarta varianta tas ir zemak par 10%. Dazie no lielam kompanijam nevar nodroshinat ari tadu variantu, viniem ir tikai lielas naudas kas daud iet uz skaistu reklamu. Gribu bridinat, kartigi lasat ko jus parakstat liguma. Nevajag meklet davanas, saprotiet, kompanijas kas dot davanu, nekad nedot to tapat! Interneta Pasaule nekad nedod nesimetrisko pakalpojumu, tikaj vienigo atrumu ka Upload ta ari download, viniem nekad nebija lielas reklamas bet vini kluvusi lidz tresha vieta no lielakiem kompanijam Latvija (to var redzet: www.puls.lv) un viniem ir kartigi uzrakstitie ligumi.
Vel gribeju pateikt tiem, kas smejas par manu Latviesho valodu: Mes esam chata, un man shtiet ka pareiz rakstit sheit nav tik svarigi, man shtiet ka mes sheit esam lai saniemt interesantu informaciju. Es varu rakstit Krieviski, bet es cienu cilveku ar kuru es sarunajos un centos rakstit vina valoda, man shtirt ka jusu kritika, tas ir jusu kompleks.

Re: Komunikacijas sistemas
Autors: erik.ip ()
Datums: 20/03/2008 01:39

Prieksh kam jums 100Mbit/s, jus vispar zinat cik tas ir u ka ar to atrumu stradat? Uzrakstiet man uz mailu (eriks@#$%&ipasaule.lv), varbut es varu palidzet, varbut nevajag maksat tadas naudas. Ir daudz variantus ka padod 100Mbit/s kanalu.


Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  ********   **    **  ********   **    ** 
 ***   **  **     **  ***   **  **     **   **  **  
 ****  **  **     **  ****  **  **     **    ****   
 ** ** **  ********   ** ** **  **     **     **    
 **  ****  **         **  ****  **     **     **    
 **   ***  **         **   ***  **     **     **    
 **    **  **         **    **  ********      **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727