UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdares dēlīšu un grīdas dēļu apstrāde
Autors:
JanisJuris
()
Datums: 18/05/2008 21:23
Rokos pa forumu un citām lapām, bet nevaru atrast kādu padomu par iekšējās apdares dēlīšu (vagonka) lakošanu vai kādu citu apstrādi.
Esmu nosiltinājis un izsitis apdares dēlīšus dārza mājā 2.stāvā, kurā ikdienā neviens nedzīvos, tātad temperatūra un mitrums pilnīgi atkarīgi no klimata. Kādu laku vai ko citu izmantot? Kā ražojumu? Cik reizes apstrādāt?
Pie reizes tieši tādi paši jautājumi arī par dēļu grīdu (eļļot, lakot?).
Jau iepriekš pateicos!
Esmu nosiltinājis un izsitis apdares dēlīšus dārza mājā 2.stāvā, kurā ikdienā neviens nedzīvos, tātad temperatūra un mitrums pilnīgi atkarīgi no klimata. Kādu laku vai ko citu izmantot? Kā ražojumu? Cik reizes apstrādāt?
Pie reizes tieši tādi paši jautājumi arī par dēļu grīdu (eļļot, lakot?).
Jau iepriekš pateicos!
Re: Apdares dēlīšu un grīdas dēļu apstrāde
Autors:
aae
()
Datums: 19/05/2008 22:43
Var jau aiziet uz kaadu lielaku celtnieciibas veikalu, paskatiities kas gulj koka apstrades kjiimijas plauktos un njemt ciet to, kas labaak patiik :) Tur medz buut arii apstradaata koka paraudzinji.
Es ieksheejo vagonku apstraadaaju ar Sinteko balinaataaju+balinosho koka ellju, izskataas Ok.
Es ieksheejo vagonku apstraadaaju ar Sinteko balinaataaju+balinosho koka ellju, izskataas Ok.
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 20/05/2008 08:55
Kamdēļ vispār jāapstrādā dēlīši uz sienām, griestiem?
Grīdām no dabīgas izcelsmes materiāliem var meklēt kādas dažādas eļļas vai vaskus.
Grīdām no dabīgas izcelsmes materiāliem var meklēt kādas dažādas eļļas vai vaskus.
Autors:
k4
()
Datums: 21/05/2008 22:03
dabiskas eļļas ja var atļauties ja ne pinotex gaisie toņi labu labie
Autors:
vecukins8
()
Datums: 22/05/2008 02:14
Vagonka jāapstrādā obligāti,jo ātrāk jo labāk,tāpēc ka tā paliek tumšāka ar katru stundu!Iekšdarbiem ir laka uz ūdens bāzes,viņa ir balta un izskatās tieši,kā PVA līme,bet kad to uzklāj tā paliek caurspīdīga.Beigās izskatās,ka vispār nav lakots,bet koku aizsargā.Grīdām,vislētākais,ir izmantot mūsu pašu divkomponentu,ātrižūstošu laku(lakot tikai gāzmaskā!!!)Dabīgāk,dārgāk būs izmantot eļļas un vaskus!Tam arī būs vajadzīga biežāka apkope!Skaties pats,kā labāk!
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 22/05/2008 09:00
Pat atmosfēras apstākļos koks nemēdz palikt tumšāks par pelēku, bet zem jumta un iekštelpās ne tik (ja vien nelaiž dūmus istabā). Laikā, kad tiek uzskatīts, ka pat veselīgu pārtiku iespējams izaudzēt tikai pašiem no apmaiņas ceļā iegūtām (nevis globālajā tirdzniecības tīklā pirktām) sēklām, manuprāt ir pilnīgs neprāts klāt dēļu grīdu ar gāzmasku pieprasošu laku. Tad jau labāk pārklāt ar skaideni un laminātu :)