UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Starpsienas no Aeroc
Autors:
lkl
()
Datums: 18/07/2008 17:42
Sveiki!
Kā īsti ir -vai uz koka pārseguma var mūrēt Aeroc starpsienas (150mm)? Pēc projekta bija paredzēts reģipsis, bet tagad gribas kaut ko izturīgāku.
Bija doma izmantot AEROC Element starpsienu plātnes.
Kā īsti ir -vai uz koka pārseguma var mūrēt Aeroc starpsienas (150mm)? Pēc projekta bija paredzēts reģipsis, bet tagad gribas kaut ko izturīgāku.
Bija doma izmantot AEROC Element starpsienu plātnes.
Re: Starpsienas no Aeroc
Autors:
tiltins
()
Datums: 18/07/2008 21:10
kas par ko ir konstrukcijās?:))
Autors:
aaaa
()
Datums: 18/07/2008 21:45
Rekini pats - 150mm starpsiena, pienemsim 2x2m bus 0.6 kubi, kas ir ap 400kg, ja siena lielaka, vairak, reali jau parasti siena, ja nodala istabas ir ap kubu, kas jau ir 600-700kg. Padaudz. Bet, ja tev liekas, ka AEROC ir izturîgâks par regipsi-loti rugti maldies. Nedelu atpakal liku durvis, pats sev. Nopirku specialus vacu gazbetona dibelus - izboreju smukus caurumus, nu tik liksu, nu tik bus. Viss smuki, bet ta ka nacas biku paregulet, vienu skruvi nacas ta pastiprak pievilkt. Bija ara ar visu dibeli un kaudzi gazbetona miltu. Kaimins gribeja terases atbalsta deli pie AEROC sienas nostiprinat - ka tad, sapno talak, beigas dabuja meklet un urbties logu parsedzes, jo taja suda neko tolkom nostiprinat nevareja. Vins drup un sabirst. Pamegini pats - ieskruve kokskruvi un ar pirkstiem palurka - ara bus ka likts. No regipsa parastu kokskruvi nemaz tik viegli ara dabut nevar. Ta ir mana subjektiva pieredze, varbut, ka maldos.
Autors:
soader
()
Datums: 18/07/2008 22:18
nez kaapeec cilveeki negrib pienjemt regipsi, kaut kaadas paranoiskas bailes no vinja.
katraa otrajaa objektaa naakas noklausiities no saimnieka "man tas regipsis nemaz nepatiik"!! a kas nepatiik, argumenteet neviens iisti nevar. manupraat, labaaks apdares materiaals/konstrukcija nav izdomaats veel. aiz taa ideaali apsleep komunikaacijas, viegli veidot visaadus vipendronus, viegls, var taisiit dazaada biezuma starpsienas, ekologisks. nu joptvai, kas tiem cilveekiem vajadziigs?? nesaprotu...
katraa otrajaa objektaa naakas noklausiities no saimnieka "man tas regipsis nemaz nepatiik"!! a kas nepatiik, argumenteet neviens iisti nevar. manupraat, labaaks apdares materiaals/konstrukcija nav izdomaats veel. aiz taa ideaali apsleep komunikaacijas, viegli veidot visaadus vipendronus, viegls, var taisiit dazaada biezuma starpsienas, ekologisks. nu joptvai, kas tiem cilveekiem vajadziigs?? nesaprotu...
Autors:
E
()
Datums: 18/07/2008 23:30
Es arī neieteiktu gāzbetonu, ja gribi sienā kaut ko stiprināt. Tad jau labāk uzliec profilus un pieskrūvē OSB + reģipsi vai apmetumu, tad varēsi normālas koka skrūves skrūvēt iekšā. Gāzbetonā skrūves slikti turās. Es stiprinu ar dībeļiem, bet nu arī tā uzmanīgi (var mēģināt sākumā ielīmēt ar gāzbetona līmi, tā ir izturīgāka un nedrūp tik ļoti).