UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Flīžu daudzuma aprēķins un izvietojums
Autors:
Krixe
()
Datums: 29/07/2008 10:26
ir izvēlētas flīzies vannasistabai un gribās kaut kā forši tās izvietot, bet paši nevaram īsti sadomāt, lai nav tāds pielnīgi parastais variants. Esmu kaut kur dzirdējusi, ka kādā flīžu veikalā ir cilvēks, kas sarēķina un iedod variantu kā konkrētā telpā izvietot konkrētas flīzes. Tas pakalpojums ap 25 latiem maksājot. Zinu, ka bija tur piebilde, ka cilvēki nav īpaši informēti par šādu piedāvajumu un nu arī es neatceros, kur īsti tas bija. Varbūt kāds zina?
Re: Flīžu daudzuma aprēķins un izvietojums
Autors:
Pekka
()
Datums: 29/07/2008 15:27
laikam Sanitex, bet pati neesmu izmantojusi.
Autors:
soader
()
Datums: 30/07/2008 17:59
8% no platiibas reekina rezervi.
Autors:
aaaa
()
Datums: 31/07/2008 19:29
Man viens coms bija izravies ar Autokadu un kad pats sev taisija remontu - noskatitas flizes pirka uz gabaliem, nevis m2, jo bija izrekinajis, cik vajag, cik suves panjem, cik uz apgraizisanu aiziet utt. Vareja nopirkt ar 1 flizes precizitati. Es pats sev njemu 5-10% uz virsu un nekadu problemu nebija - nu paliek kaste pari, a ja flizes par 10 Ls/m2, tad maksat 25Ls par kaut kadu tur izvietojumu ir nevajadzigi, ja vien negrib kaut kadu suro ornamentu.
Autors:
drumer
()
Datums: 02/08/2008 07:30
Saakaas cepšanaas,pateikšu skaidri un gaiši- klientam vienmeer ir taisniiba ,bet ar izņeemumiem- krikse pareizi štuko, kamdeeļ lauziit galvu tur, kur var tajaa pašaa laikaa pelniit piķi un lielaaku nekaa 25ls- vieniigais ,ka dizaineram ir jaaiedod preciizi telpas izmeeri ,kurus noņem tas cilveeks ,kuŗš liimees,telpas konfiguraacija,un kur atradiisies san.teh.utt. var tak arii nobildeet pilnai laimei!!