UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Silto grīdu flīzēšana
Autors:
Aivis
()
Datums: 04/09/2008 09:24
Esmu nonācis līdz siltās grīdas flīzēšanai, spečuki saka, ka pirms flīzēšanas grīda jāuzsilda. Kādas var būt problēmas ja tas netiek izdarīts? Grīdas augšējais slānis 7-8 cm transportbetona, kurā iestrādāts siets 6 mm 150*150, uz kura uzliktas apkures caurules. Paldies!
Re: Silto grīdu flīzēšana
Autors:
v_t
()
Datums: 04/09/2008 09:48
ja pieņemam, ka betonam un flīzēm ir līdzīgs termoizplešanās koeficients, tad no šī viedokļa, var flīzēt pie jebkuras temperatūras. ieteicama būtu elastīgā līme. kaut gan, flīžu līmei pamatā ir cements ar to pašu koeficientu. elastīgā līme būs sirdsmieram.
es flīzēju ziemā, uzsildītu grīdu, ar sirdsmiera līmi. viss ok.
es flīzēju ziemā, uzsildītu grīdu, ar sirdsmiera līmi. viss ok.
Autors:
aaaa
()
Datums: 04/09/2008 10:02
Par līmi pilnīgs bleķis. Paņem parasto flīžu līmi un sakaltušu uz špakteļlāpstiņas paloci - momentā saplaisā. Elastīgo - loci lāpstiņu kā gribi - līme neplīst, bet liecas līdzi. Materiālu īpašības atkarībā no piedevām un modifikatoriem var mainīt kardināli. Plastmasām arī liek klāt plastifikatorus. Piemērs - tīrs poliesteris, no kā taisa plastmasas pudeles ir trausls gandrīz kā stikls. Ar plastifikatoriem - nu pamēģini spaidot saplēst kokakolas pudeli.
Autors:
laurisv
()
Datums: 04/09/2008 10:04
Manuprāt galvenais, lai flīzes un grīda flīzēšanas brīdī ir apmēram vienādā t.
Autors:
v_t
()
Datums: 04/09/2008 10:11
"Manuprāt galvenais, lai flīzes un grīda flīzēšanas brīdī ir apmēram vienādā t." - labs joks!