UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Reģipsī caurums
Autors:
skrapis
()
Datums: 06/09/2008 09:42
Ko darīt, ja reģipša sienā ir izsists caurums apmēram 3 cm diametrā? Kādā veidā jāšpaktelē, vai ir iesakāms kas cits? Pa virsu reģipsim ir krāsa.
Re: Reģipsī caurums
Autors:
aaaa
()
Datums: 06/09/2008 15:32
Izgriez apmeram tada pasa izmera regipsa ielapu. Pareizi ir to esoso caurumu izzaget ar slipam malinjam, resp, uz konusu. Tad ielapu liek ar preteju slipumu - ideja tada, ka tas regipsa ielaps nevar iekrist aiz sienas, jo koniskas malinjas neljauj. Bet ja ta negribas - es dariju ta - caurums gan bija krietni lielaks. Ar superlimi vai ar to pasu spaktelmasu caurumam aizmugure ielime ribu no regipsa gabala vai kadu koka listiti, resp, lai ielaps pret kaut ko atspiestos. Lai piekalst, tad liek ielapu un ar Uniflotu spaktele ciet. Uniflotu jakelle bagatigi, lai tas piekeras visas puses. Labak ielikt krietni vairak, tad ielapu liekot liekas pa malam iznaks lauka, ko ar lapstinu novac. Kad Uniflots sakaltis, pa virsu ar smalko Sheetroku vai F1, bet ja tie nav pa rokai, to pasu Uniflotu var itin smuki noslipet, ja jaslipe nav daudz. Drosi vien vajadzes novilkt otru reizi un tad noslipet. Nogruntet un nokrasot. Pec tam pats vairs neatradisi, kur tas caurums bija.
Autors:
žora korņevs
()
Datums: 07/09/2008 22:24
ja tikai 3cm, tad var aizpuust ar butaam un peec tam nospakteleet.nebuus jaapisaas ar ielaapiem..
un , ja liek ielaapu, tad liek lielaaku, apvelk ar ziimuli rinkjii, izzaagkee un taalaak kaa jau cilvis mineeja.
un , ja liek ielaapu, tad liek lielaaku, apvelk ar ziimuli rinkjii, izzaagkee un taalaak kaa jau cilvis mineeja.
Autors:
ret
()
Datums: 09/09/2008 12:40
lēti un ātri :D ieliec rozeti vai slēdzi
Autors:
IP Logged.
()
Datums: 09/09/2008 15:19
jā, laba lieta tāda rozete acu augstumā pa vidu sienai...
Autors:
Projektētājs
()
Datums: 09/09/2008 16:34
Paziņa pielika dekoratīvu šķivi no Grieķijas,var arī kādu mazu gleznu...
Autors:
skrapis
()
Datums: 12/09/2008 15:29
paldies par ieteikumiem, pats todien aizbraucis biju uz K-rautu, tur man ieteica nopirkt aluminija plaksnites un auduma restites ielapu, nodereeja kaa reiz un izskataas nevainojami. Paldies!
Autors:
mic
()
Datums: 27/09/2008 11:39
Var iekārt zīli vai kastani didziņā tanī caurumā - tas būs super istabas dekors :D
Autors:
umka
()
Datums: 29/09/2008 15:18
Es izgriezu kantainu caurumu un biku mazāku ielāpu.Aiz reģipša aizbāzu par caurumu lielākas līstītes pieskrūvēju ar reģipša skrūvēm, ievietoju ielāpu piepildīju šuves ar Knauf špakteli, pa virsu uzlīmēju reģipša lentu vēlreiz nošpaktelēju un noslīpēju. Iznākums perfekts.
Autors:
soader
()
Datums: 29/09/2008 15:58
skrapis Wrote:
-------------------------------------------------------
> paldies par ieteikumiem, pats todien aizbraucis
> biju uz K-rautu, tur man ieteica nopirkt aluminija
> plaksnites un auduma restites ielapu, nodereeja
> kaa reiz un izskataas nevainojami. Paldies!
kaapeec tajos celtnieciibas veikalos piedaavaa visaadu hernjun nopirkt.. vieni vieniigi nejeegas tur straadaa..nahren regipsim alumiinija plaaksniite???
-------------------------------------------------------
> paldies par ieteikumiem, pats todien aizbraucis
> biju uz K-rautu, tur man ieteica nopirkt aluminija
> plaksnites un auduma restites ielapu, nodereeja
> kaa reiz un izskataas nevainojami. Paldies!
kaapeec tajos celtnieciibas veikalos piedaavaa visaadu hernjun nopirkt.. vieni vieniigi nejeegas tur straadaa..nahren regipsim alumiinija plaaksniite???