UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 3 no 3
Re: Lamināta ieklāšanas izmaksas?
Autors:
xxx
()
Datums: 13/10/2008 17:14
Kush kush, pagaidām tas viss ir viena tante teica... Bet mūs valstī arī rindā izstāvējušie tāpat par savu naudu 1x apgreido pashu nepiecieshamaako.
Autors:
einārs
()
Datums: 23/10/2008 23:55
normāli.Mana sieva arī bērnudārzā esot tikusi tikai tapēc,ka tētis sataisijis santehniku.Kapēc labu darot nevarētu saņemt ko labu pretī.naudu iegrūst jau visi māk,bet ziedot mazliet laiku nevienam nav laika.
Autors:
Pow
()
Datums: 24/10/2008 10:52
Ir cilvēki, kam laiks, kas tiek tērēts remontējot santehniku pašam, maksā ievērojami dārgāk, kā noalgot santehniķi.
Autors:
iā
()
Datums: 25/10/2008 00:18
jā ja pats strādā bankā un no santehnikas neko nerubī.tad ir lētāk,protams.
Autors:
xxx
()
Datums: 25/10/2008 13:59
Man personiigi kaa reiz santehnikas eleemntaaraaas lietas nav probleemas, tajaa skaitaa arii laminaata ieklaashana.
Ja es straadaaju no 9-18.00 vai dazhreiz 19.00 nu neesmu es gatavs maajaas atbraucis ap plkst. 20.00 paarvilkt dreebes uz saakt sliipeet, shpakteleet utt. Tas pats atteicas uz dazhreiz vieniigo briivo sveetdienu...
Ja es straadaaju no 9-18.00 vai dazhreiz 19.00 nu neesmu es gatavs maajaas atbraucis ap plkst. 20.00 paarvilkt dreebes uz saakt sliipeet, shpakteleet utt. Tas pats atteicas uz dazhreiz vieniigo briivo sveetdienu...
Autors:
arabca
()
Datums: 04/07/2018 20:25
Pakonsultējieties ar šiem!
Pašreizējā: 3 no 3