UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 3 no 4
Re: Koka kāpnes privātmājai
Autors:
Ikaunis
()
Datums: 24/08/2011 17:22
www.lans-kapnes.lv - taisa ļoti kvalitatīvi un ir ļoti laba attieksme pret klientiem. Es pie viņiem sāku ar kāpņu pasūtīšanu (oša kāpnes ar diviem pagriezieniem ~4500 Ls pirms 3 gadiem) un pēc tam esmu no viņiem pasūtījis lielāko daļu mēbeļu un arī visas iekšdurvis.
Varbūt variants nav tas lētākais ko var atrast webā, bet man patīk gan izskata, gan kvalitātes ziņā.
Interesanta nianse - manām kāpnēm nav neviena stūra staba uz pagriezieniem. Viņi taisa liekto koka vaigu (ārējā kāpņu daļa, kas nav pie sienas) un līdz ar to izsktās baigi labi.
Varbūt variants nav tas lētākais ko var atrast webā, bet man patīk gan izskata, gan kvalitātes ziņā.
Interesanta nianse - manām kāpnēm nav neviena stūra staba uz pagriezieniem. Viņi taisa liekto koka vaigu (ārējā kāpņu daļa, kas nav pie sienas) un līdz ar to izsktās baigi labi.
oša kāpnes
Autors:
mārisU
()
Datums: 11/11/2014 09:54
oša kāpnes privātmājām var uztaisīt no 115 euro par pakāpienu(tā ir cena lakotām un uzstādītām kāpnēm,eļļotas izskatās skaisti,bet ir dārgākas,nedaudz)Katrām kāpnēm ir sava pieeja,un ne jau viens pakāpiens kautku izsaka.
Otrā stāva margas maksā 70 euro metrā.
t.29180956
Otrā stāva margas maksā 70 euro metrā.
t.29180956
Autors:
ab24
()
Datums: 13/12/2014 16:15
Diez, kur var nopirkt vai pasūtīt koka kāpņu vaigus 50x250x4000?
Autors:
zigmars
()
Datums: 13/12/2014 21:17
Man izmaksas "0". Ja neskaita pārpalikumus no spārēm un paša darbu pus dienas garumā ar ēveli un skrūvmašīnu.
115 eur par pakāpienu manā variantā iznāk 1840 eur!!!
Da pašol tu labi tālu. :)
115 eur par pakāpienu manā variantā iznāk 1840 eur!!!
Da pašol tu labi tālu. :)
Autors:
asd
()
Datums: 13/12/2014 21:19
Mēs kādreiz pirkām palodzēm no priedes 40mm biezu līmētu no lamelēm plāksni, tas bija Latekss Rīgā uz Ganību dambja.
Autors:
Raimondsss
()
Datums: 14/12/2014 06:34
Paskaties Maskavas 106, tur ir koka līstu veikals. Man tur uz pasūtījumu salīmēja koka palodzes par labāko cenu Rīgā.
Autors:
specs
()
Datums: 14/12/2014 13:02
zigmars Wrote:
-------------------------------------------------------
> Man izmaksas "0". Ja neskaita pārpalikumus no
> spārēm un paša darbu pus dienas garumā ar
> ēveli un skrūvmašīnu.
>
> 115 eur par pakāpienu manā variantā iznāk 1840
> eur!!!
>
> Da pašol tu labi tālu. :)
Intereses pēc, padalies ar savu kāpņu foto, lai var novērtēt kāpnes par 0 eur gabalā.
-------------------------------------------------------
> Man izmaksas "0". Ja neskaita pārpalikumus no
> spārēm un paša darbu pus dienas garumā ar
> ēveli un skrūvmašīnu.
>
> 115 eur par pakāpienu manā variantā iznāk 1840
> eur!!!
>
> Da pašol tu labi tālu. :)
Intereses pēc, padalies ar savu kāpņu foto, lai var novērtēt kāpnes par 0 eur gabalā.
Autors:
pam pa ram
()
Datums: 14/12/2014 13:21
Zigmāram bij oša spāres, tāpēc viss kārtībā ;)
Katram savas ekspektācijas, iespējas, ir kas egli/priedi grīdas dēlim neizmanto, jo par mīkstu, bet ir kas liek kāpnes, droš vien viss būs skaisti, īpaši ja pa kāpnēm staigā 2x dienā, un ja nebūs, tad pēc 5 gadi atjaunos kanti uzsitot saplāksni.
Katram savas ekspektācijas, iespējas, ir kas egli/priedi grīdas dēlim neizmanto, jo par mīkstu, bet ir kas liek kāpnes, droš vien viss būs skaisti, īpaši ja pa kāpnēm staigā 2x dienā, un ja nebūs, tad pēc 5 gadi atjaunos kanti uzsitot saplāksni.
Autors:
Praktiķis
()
Datums: 14/12/2014 15:42
... Nu kāds foto.... Es arī varu pa pus dienu saskrūvēt kāpnes. Ar funkcionalitāti vis protams ok,bet tādas nav domātas fotoaparātam. Kā pagaidu variants-tā ir cita lieta. Tad ,kad pats taisīju sev paliekošas kāpnes,tas paņēma 3nedēļas mājas apstākļos-tad tikai sāc saprast ,ka 100+eur par pakāpienu ir tikai normāli.
Pašreizējā: 3 no 4