UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Flīzēšanas cenas
Autors:
siinis
()
Datums: 20/10/2008 15:27
izstāstiet lūdzu vidējās cenas flīzēšanai, kvadratuura nav liela, flīzes jāklāj uz sienas un grīdas, apakšā pašizlīdzinošais, tā kā ir pamats domāt, ka grīda būs līdzena!
Re: Flīzēšanas cenas
Autors:
a
()
Datums: 20/10/2008 16:38
Ir dzirdeti varianti sakot no 5Ls/m2...
Bet ka jau daudzos komentaros aprakstits, cenu biezi nosaka telpas konfiguracija, komunikacijas, utt.
Kad man flizeja 2007.gada (manuprat celtniecibas cenu top laika) , tad dzirdeju, ka videjais (labs flizetajs) njem Ls20 m2
Man bija (ljoti labs :D ) rezultata, kad izrekinaju videjo aritmetisko(sienas/gridas/vannas apdare/''liidzeno'' sienu gludinasana peec ''apmetejiem''), sanaca 33,41 Ls/m2
Bet ka jau daudzos komentaros aprakstits, cenu biezi nosaka telpas konfiguracija, komunikacijas, utt.
Kad man flizeja 2007.gada (manuprat celtniecibas cenu top laika) , tad dzirdeju, ka videjais (labs flizetajs) njem Ls20 m2
Man bija (ljoti labs :D ) rezultata, kad izrekinaju videjo aritmetisko(sienas/gridas/vannas apdare/''liidzeno'' sienu gludinasana peec ''apmetejiem''), sanaca 33,41 Ls/m2
Autors:
drumer
()
Datums: 20/10/2008 21:48
Pareizi mineejaat,ka viss atkariigs no vairaakiem aspektiem,no taa arii izriet 8-16ls/m
Autors:
einārs
()
Datums: 24/10/2008 00:14
15-20 ls kv.metrā.ja grib lētāk tad jāpērk lētas flīzes un pa piecīti kāds lauku puika iemetīs.ja nepatiks varēs nopirkt vēl un pārtaisīt,bet ar dārgiem materiāliem ir mazliet savādāk un vēl ja kv.liela.