UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 3
Re: ko darīt ar veco vannu?
Autors:
TasPats
()
Datums: 27/12/2008 01:59
Sveicināti!
Protams, nezinu kāda Jums ir bijusi saskare ar vannu restaurāciju agrāk, bet no savas pieredzes varu sacīt, ka agrāk bija tikurilla gruntēšanas un krāsu divkomponentu komplekti 0,33 l iepakojumā. Toņu izvēle nebija sevišķi plaša, bet papildus tonēt ražotājs neieteica - atsaucās uz nodilumizturību. Šobrīd ir pieejamas Temadur sērijas krāsas, tikai tilpums ir lielāks.
Protams, nezinu kāda Jums ir bijusi saskare ar vannu restaurāciju agrāk, bet no savas pieredzes varu sacīt, ka agrāk bija tikurilla gruntēšanas un krāsu divkomponentu komplekti 0,33 l iepakojumā. Toņu izvēle nebija sevišķi plaša, bet papildus tonēt ražotājs neieteica - atsaucās uz nodilumizturību. Šobrīd ir pieejamas Temadur sērijas krāsas, tikai tilpums ir lielāks.
Autors:
einārs
()
Datums: 27/12/2008 19:14
ir ir aktuāli.būs jāpainteresējas par to temadur.man vēl nav tā iepriekšējā krāsa nav nolīdusi līdz galam :D ,tā ka es nesteidzos,bet paldies.
Autors:
drumer
()
Datums: 31/12/2008 15:04
Nu METIET AARAA TO VECO MEESLU!! Protams subjektiivs risinaajums ,personiigi es neveeleetos dziivot visu laiku ar vienas formas vannu!!!
Autors:
IP Logged.
()
Datums: 31/12/2008 19:49
nevajag vannā dzīvot, tajā jāmazgājas ;)
Vannas emaljas atjaunošana
Autors:
Andris GR
()
Datums: 13/11/2009 10:26
Labdien. Mēs piedāvājam vannas emaljas atjaunošanu. Zemas izmaksas, emallja un grunts 15Ls, darbs 20Ls. Darbs veicams divās dienās.Ja interesē ŗakstiet. Nosūtīšu jums kontaktus.
Autors:
por.Rževski
()
Datums: 13/11/2009 11:12
Protams interese ir!!
Ieliec kontaktus! Būs arī iemesls pareklamēt Jūs citviet arī!!!
Ieliec kontaktus! Būs arī iemesls pareklamēt Jūs citviet arī!!!
Autors:
Igo
()
Datums: 21/12/2009 19:46
Sveicināti, aukstās emalijas atjaunošana ir arī dārgs process, jo jaizmanto augstvērtīga aukstā vannas emalija, kur smalki janostrādā virsmas, un 5 dienas nedrikst pēc apstrādes pat pieskārties, tad lēnām to aklimatizējot siltajam ūdenim pēc 24 stundām var lietot, un vecā pirmskara vanna būs atkal E-ntajiem gadiem kamēr jūs kādu nikno ķīmiju nepielietosiet vai atsitisiet emaliju.
Kur es to iemacījos? -vacijā krasotāj meistar statusu iegustot
Kur es to iemacījos? -vacijā krasotāj meistar statusu iegustot
Autors:
soseds2
()
Datums: 03/01/2010 16:10
Vanna vanna principa ir jaunas akrila vannas ielimesana vecaja cuguna vanna ar putam. Jaunu akrila vannu polu, bet normalas kvalitates var dabut par 100 lasiem depo.
Autors:
Zigurds T
()
Datums: 03/01/2010 19:51
Pazīstu vienu cilvēku, kurš strādā firmā "Vanna vannā". Izmantojot austriešu materiālus un know-how.
Bet cik saprotu, tad vecajā vannā tiek ieklāta jauna un kvalitatīva vanna. Un līdz ar to tas nesanāk līdz kādiem 20-50Ls.
Paskaties:
[www.vannavanna.lv]
Bet cik saprotu, tad vecajā vannā tiek ieklāta jauna un kvalitatīva vanna. Un līdz ar to tas nesanāk līdz kādiem 20-50Ls.
Paskaties:
[www.vannavanna.lv]
Autors:
jans
()
Datums: 25/01/2010 11:43
Izmet ārā!!!!
Pašreizējā: 2 no 3