UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Bēniņu pārbūve
Autors:
Ainars50
()
Datums: 13/11/2008 17:03
Gatavojos parbūvēt bēniņus, lai tur varētu dzīvot. Māja ir no ķieģeļiem līdz 2. stāvam tad iet veci koka dēļi kuri jārauj nost un jātaisa jauna ārsiena.
No kā vajadzetu taisīt ārsienu? Ar ko siltināt un cik biezu izolācijas materiālu likt?
Paldies!
No kā vajadzetu taisīt ārsienu? Ar ko siltināt un cik biezu izolācijas materiālu likt?
Paldies!
Re: Bēniņu pārbūve
Autors:
Projektētājs
()
Datums: 13/11/2008 18:41
Ieteiktu vieglas konstrukcijas. To pašu koku vai,ja slodzes atlauj gāzbetona piem. Aerocu 300+100. Vel paskaties,kāds koka sijām šķersgriezums - iespējams vajadzēs papildus stiprināt. Pārējie visi mezgli - Paroc.elvē
Re: Bēniņu pārbūve
Autors:
KarlisG
()
Datums: 20/11/2008 13:21
Labdien!
Man ir lugums pec palidzibas - vai kads varetu detalizeti aprakstit ka butu jasiltina benini mana gadijuma!?
Situacija ir sekojosa - izremontejam beninus sestaja stava 100. gadus veca maja, tagad kad ievacamies konstatejam ka ir loti auksts un dzivoklis tiek izpusts (sienas aukstas, pieliekot pie tuksas kontaktligzdas rokas, jutams ka puss vejs...
Musu celtnieks saka ka ir ielicis 15 cm vati un ka vainigs ir vecais skarda jumts zem kura kaut kur tiekot vejs un tapec pusot!?
Es sliecos vinam neticet, jo jumta caurumu ta ka udens nekur mums netek!
Jumta konstrukcija ir sekojos:
1) Skards
2) Horizontali deli ar skirbam ka jau vecas majas
3) Tad nak siltinajums ko musu celtnieks ir licis
Jautajums ka butu pareizi jasiltina? Jo sliecos uz to ka jarauj nost regipsis un jaskatas kas darits nepareizi...
Paldies.
Man ir lugums pec palidzibas - vai kads varetu detalizeti aprakstit ka butu jasiltina benini mana gadijuma!?
Situacija ir sekojosa - izremontejam beninus sestaja stava 100. gadus veca maja, tagad kad ievacamies konstatejam ka ir loti auksts un dzivoklis tiek izpusts (sienas aukstas, pieliekot pie tuksas kontaktligzdas rokas, jutams ka puss vejs...
Musu celtnieks saka ka ir ielicis 15 cm vati un ka vainigs ir vecais skarda jumts zem kura kaut kur tiekot vejs un tapec pusot!?
Es sliecos vinam neticet, jo jumta caurumu ta ka udens nekur mums netek!
Jumta konstrukcija ir sekojos:
1) Skards
2) Horizontali deli ar skirbam ka jau vecas majas
3) Tad nak siltinajums ko musu celtnieks ir licis
Jautajums ka butu pareizi jasiltina? Jo sliecos uz to ka jarauj nost regipsis un jaskatas kas darits nepareizi...
Paldies.