UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Finieris uz dēļu grīdas un linojels/lamināts
Autors:
winter_ip
()
Datums: 27/12/2008 18:54
Sveicināti.
Ir dzīvoklis ar dēļu grīdu. Grīda neskaitāmas reizes ir krāsota. Tātad uz tās dēļu grīdas uzliku izolāciju, tādu ko liek zem lamināta tikai no abām pusēm ar foliju un virsū 6.5 mm finieri. Uz finiera būs linolejs dažās istabā būs lamināts.
1. Vai dēļi nesapūs?
2. Vai finieris nesapūs?
3. Ja sapūs kautkas tad kā man to novērst, jo darbs vēl nav pabeigts?
4. Dzirdēju, ka jānodrošina ventilācija grīdai. Kā?
Ir dzīvoklis ar dēļu grīdu. Grīda neskaitāmas reizes ir krāsota. Tātad uz tās dēļu grīdas uzliku izolāciju, tādu ko liek zem lamināta tikai no abām pusēm ar foliju un virsū 6.5 mm finieri. Uz finiera būs linolejs dažās istabā būs lamināts.
1. Vai dēļi nesapūs?
2. Vai finieris nesapūs?
3. Ja sapūs kautkas tad kā man to novērst, jo darbs vēl nav pabeigts?
4. Dzirdēju, ka jānodrošina ventilācija grīdai. Kā?
Pievienojumi: grida.gif (13.3 KB)
Re: Finieris uz dēļu grīdas un linojels/lamināts
Autors:
xxxxxxxxxxx
()
Datums: 29/12/2008 00:09
ventilacija vajadziga obligati ...
katros sturos koka grida izgriez 50 x 30 caurumu uzliec restiti un vari jau skatities uz to pozitivak ;)
katros sturos koka grida izgriez 50 x 30 caurumu uzliec restiti un vari jau skatities uz to pozitivak ;)
Autors:
agrais
()
Datums: 04/07/2018 07:02
Kāds stāvs? Ja pirmais, tad kas zem grīdas? Ja smiltis, un nav pagrides ventilacija , tad tie izgrieztie caurumi neko nedos....Ja no grīdas nak mitrums, tad loģiski ka sapūs tie deļi agrak vai velak.Ja grīda sausa, vai nav pirmais stāvs, tad kapec gribi likt to putuplastu ar folliju abas puses?Ir taču citas iespejas. No tevis rakstitā jau maz ko var saprast...Ja mitrums nenak no apaksas tad nekas tur nepūs.Un padomā loģiski....ka tu to ventilaciju nodrosinasi? Starp veco gridu un jauno klajumu tacu nav gaisa spraugas. Tad kas tev tur var ventileties ar tiem stūros izgriezstiem caurumiem? Ventilet tu vari vienīgi pagridi, ja tas ir iespejams un vajadzigs....
Autors:
Pt
()
Datums: 04/07/2018 08:21
Es labāk sāktu ar atbildi uz jautājumu- cik ilgi tur plāno dzīvot. Jā zem 10 gadi, tad derēs gandrīz jebkāds risinājums.