UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Re: cenas par kv.m
Autors:
spk
()
Datums: 11/02/2009 10:10
Šķiet, ka naudas vērtība ārkārtīgi strauji pieaug. Ja pirms gada es lauzīju galvu, kur lai ņem papildus naudu iekšdarbu pabeigšanai kredītu dārdzības apstākļos, tad šobrīd šādas problēmas vairs nav. Kompensēt burbuļa laikā pārmaksāto gan pilnībā neizdosies :( Paziņa, kurš 2007. cēla, riktīgi škrobīgs, jo dabūja pamatīgi taupīt uz materiāliem un iekārtām, kā arī noņemties ar diletantiem, lai vispār kautcik tāmēs iekļautos.
Autors:
kantoris
()
Datums: 11/02/2009 19:42
nu nezinu, nezinu kur un kam tāds žora ar eināru būvē par tādām fantastiskām cenām?....ieteikums ess - ieliec sludinājumu ss.lv ar savu vajadzību, paprasi lai piedāvājumus sūta uz e-pastu. Redzēsi, par kādu orientējošo cenu ir gatavi tev to darbu veikt, piedāvājumu būs pietiekami daudz, tā kā bilde būs samērā objektīva. Izejot no tā arī piedāvā savu samaksu un atceries pašu galveno - šodien nav žoru un eināru laiks, tie sēž un sapņo par kādreizējo greznību....šodien ir to nedaudzo laiks un izdevība, kam ir brīvi finanšu līdzekļi, izmanto to.....
Autors:
IP Logged.
()
Datums: 11/02/2009 20:32
ss galvenais neielikt pastāvīgā pieslēguma telefona nr. - zvanu daudzums būs kā 1188 centrālē, un vēl labu laiku pēc slud. izņemšanas. un celtniekiem nav kompleksu piezvanīt arī plkst 00:15 vai 06:30 :)
Autors:
žora korņevs
()
Datums: 11/02/2009 22:53
hvz,es straadaaju par taam pashaam cenaam , kaa pirms 5 gadiem. taas nav lielas, bet nav arii kaa kaut kaadiem alkaaniem. vnk nesaprotu, kaapeec citiem ir kaut kaadas pretenzijas maksaat par spakteleesanu, kraasosanu 5ls/m2, kas vareetu buut laba cena,jo redz,par daudz man sanaak. kameer mans koleega ciinaas,par taadu cenu straadaadams, lai maizei sanaaktu:D
kaut kaada skaugju tauta jobannaa!!1 taapeec nav jaabriinaas ,ka esam tur kur esam.
kaut kaada skaugju tauta jobannaa!!1 taapeec nav jaabriinaas ,ka esam tur kur esam.
Autors:
einārs
()
Datums: 11/02/2009 23:06
es arī neesmu teicis,ka starādāju par fantastiskām cenām.man cilvēki maksā adekvātu ciparu uz doto brīdi un es cilvēkiem taupu nervus.ir daļa cilvēku ar apdegumiem no kautkādiem nezināmiem celtniekiem.nesaku,ka esmu kautkas īpašs,bet lepojos ar to ko daru un daru to kā uzskatu par pareizu.tā,ka te nav ko cepties,bet cītīgi jāstrādāt.tie kas treknajos gados nečakarēja klientiem smadzenes arī knapajos gados saņems pa kādam labam kumosam.
Autors:
aaaa
()
Datums: 11/02/2009 23:07
Kritums ekonomikā jau nav 100%, lai visiem nebūtu darbs. Diletanti atsijāsies arī būvniecībā, tas ir normāli. Būtu ar mieru maksāt kaut vai pagājušāgada cenas, ja celtnieks tiešām savu darba darītu tā, itkā viņš to taisītu sev. Bet, ja es maksāju tūkstošus un man vēl beigās pašam puse ir jāpārtaisa, nu tad nafig - rodas naids pret celtniekiem vispār un nevienu vairs ņemt negribas - vot i taisu visu pats. Sanāk ne vienmēr labi, bet vismaz vainīgo nav tālu jāmeklē :)
Autors:
žora korņevs
()
Datums: 11/02/2009 23:14
tikko vienam hruscovkaa taisiiju viesistabu.tagad pieseejaas, lai virtuvi uztaisot. griesti, tapetes,plastmasniekam ailes, elektriiba. 300Ls. teica, ka pirms manis esot dafiga visaadi naakushi,kursh saka ka divataa jastraadaa,kuram pagaidaam instrumentu neesot, kursh peec siivaa ozh. citam vajag 500 latus. cits savukaart par stulbu , lai rozetes nolaistu par 50 cm zemaak. kaads nemaaceeshot griestus dabuut tik gludus kaa klients veelaas.
karoch, telefons visu laiku karsts, a jeegas nekaadas. taadi, luuk celtnieki.
karoch, telefons visu laiku karsts, a jeegas nekaadas. taadi, luuk celtnieki.
Autors:
spk
()
Datums: 12/02/2009 19:26
Piesējās ... nu forši, žora, lai jau tev veicas :)
Autors:
žora korņevs
()
Datums: 12/02/2009 21:19
nu ,labi-paluudza:) kaut naudu ljoti vajag, tomeer negribeejaas tur liist iekshaa, platiiba mazinja,paprasit tolkam nav ko, viss skiibs greizs.
Autors:
v_t
()
Datums: 13/02/2009 09:49
nejauši atcerējos sen dzirdētu sakāmvārdu: bada laikā pat velns mušas ēd.