UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 3 no 3
Re: duskabīnes kanalizācija
Autors:
aaaa
()
Datums: 19/01/2009 13:30
Nu 3m jau nav nekas, pilnīgi pietiek ar kritumu 0.5cm uz metru, tā kā, pat taisot pēc tehnoloģijas un pareizi augstāk par pāris cm no zemes tam izvadam nevajadzēja būt. Es tikai brīnos, kurš šitādu darbu pieņēma? Jo, kā jau teicu, jebkurš santehniķis tev uzreiz pateiks, ka jau 5cm virs zemes izvads dušas paliktnim ir krietni par augstu, reāli 2-3cm ir max., jo tur vēl sifons, tiri piri, pāreja un tad tā vien ir.
Autors:
soseds2
()
Datums: 20/01/2009 19:57
Es ari par paaugstinājumu, esmu redzējis, tīri smuki izskatās. A tos meistarus ar dinamītu...!!!
Autors:
Dm
()
Datums: 25/05/2009 09:26
aae Wrote:
-------------------------------------------------------
> Labāk jau būtu izjaukt to pasākumu, sataisīt
> kā vajag un aizmirst. Ja nu nē, tad lai
> piespiestu ūdeni tecēt prom - 2 varianti, vai nu
> ūdens tek pats no augstākas vietas uz zemāku
> (duškabīne ar ļoti augstu pamatni), vai
> piespiest viņu tecēt - ar kautkādu sūkni,
> hvz... dzirdēts ka tādus sūkņus pielieto piem,
> ja duša atrodas pagrabā, kur kanalizācijas
> pieslēgums ir augstāk. Bet vai tik tādā
> gadījumā tas 17cm augstums netraucēs
> duškabīnes pamatnei...
Tu jau vari ar visādiem pagarinājumiem un līkumiem izveidot ko Tu gribi. kur ir problēma? Vari aizsūtīt man uz e-pastu mazu skiciti. Es Tev atsūtīšu risinājuma variantu. protams ja Tev vēl to vajag....
-------------------------------------------------------
> Labāk jau būtu izjaukt to pasākumu, sataisīt
> kā vajag un aizmirst. Ja nu nē, tad lai
> piespiestu ūdeni tecēt prom - 2 varianti, vai nu
> ūdens tek pats no augstākas vietas uz zemāku
> (duškabīne ar ļoti augstu pamatni), vai
> piespiest viņu tecēt - ar kautkādu sūkni,
> hvz... dzirdēts ka tādus sūkņus pielieto piem,
> ja duša atrodas pagrabā, kur kanalizācijas
> pieslēgums ir augstāk. Bet vai tik tādā
> gadījumā tas 17cm augstums netraucēs
> duškabīnes pamatnei...
Tu jau vari ar visādiem pagarinājumiem un līkumiem izveidot ko Tu gribi. kur ir problēma? Vari aizsūtīt man uz e-pastu mazu skiciti. Es Tev atsūtīšu risinājuma variantu. protams ja Tev vēl to vajag....
Autors:
Kashmars
()
Datums: 20/03/2016 12:29
Sakiet kā labāk veikt duškabīnes hidroizolāciju? Nesaprotu vai flīzētās sienas laiž cauri ūdeni vai savienojumā pannai ar griestiem. Duškabīne atrodas 2st. Visa piebūves grīda pēc dušošanās ir slapja. Pannas salaiduma ar grīdu tika lietots silikons, bet iespējams tas netur.
Autors:
būvinženieris Ivars Brinkmanis
()
Datums: 20/03/2016 13:06
Te jautājums, vai tualetes telpai, kurā uzstādīta duškabīne, grīdā un perimetram vismaz 10cm augstumā ir hidroizolācija?
Sienu hidroizolācijai nav izšķirošas nozīmes, jo lietejot dušu - tās ūdensstrūklas radītais spiediens nav tik liels, lai spētu dziļi samērcēt sienu.
Iebūvējamai duškabīnes konstrukcijai ar dušas mazgātni nepieciešams komplicētāks pieslēgums pie sienām nekā silikons, it sevišķi, ja tādas nav grīdai. Viens no variantiem ir izmantot speciālu pašpielīmējamu lentu, ko sedz ar seglīsti.
Durvīm - varbūt gumija zaudējusi elastību... iespējama vērtnes sasvēršanās - jāregulē viras.
Sienu hidroizolācijai nav izšķirošas nozīmes, jo lietejot dušu - tās ūdensstrūklas radītais spiediens nav tik liels, lai spētu dziļi samērcēt sienu.
Iebūvējamai duškabīnes konstrukcijai ar dušas mazgātni nepieciešams komplicētāks pieslēgums pie sienām nekā silikons, it sevišķi, ja tādas nav grīdai. Viens no variantiem ir izmantot speciālu pašpielīmējamu lentu, ko sedz ar seglīsti.
Durvīm - varbūt gumija zaudējusi elastību... iespējama vērtnes sasvēršanās - jāregulē viras.
Pašreizējā: 3 no 3