UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Grīda
Autors:
Lilita
()
Datums: 19/01/2009 10:36
Iesakiet oriģinālu krāsojumu grīdai istabā>
Re: Grīda
Autors:
arm
()
Datums: 19/01/2009 17:50
nekrasot:)
Autors:
Lilita
()
Datums: 19/01/2009 21:58
Sliņķim tas noteikti derētu.Laikam visiem ir lamināti, ka neviens neko neiesaka. Man ir idejas,tikai neprotu dzīvē tās realizēt. Gribēju paklausīties speciālistu domas, ko kurš dara.....
Autors:
arm
()
Datums: 19/01/2009 22:20
izpaud savu domu gaajienu, padalies ar so to,tad jau saks Tev arii ko ieteikt un daliities savaa pieredzee.
Autors:
rbm
()
Datums: 20/01/2009 09:00
pēc trafarreta uzkrasot rombus.
Autors:
ruukiitis
()
Datums: 22/01/2009 15:39
vivacoloor a bāzes krāsa (betona utt). balta - var protams tonēt.
un pārslas- vari bērt zvaigznītes, saulītes, dajebkādā veidā, galu galā arī čurājošu puisīti uzbārstīt (uz mitras krāsas protams).
un tad lakojam lakojam un lakojam.
rezultāts - man patīk (bieza lakas kārta tik piedod tā nefpršu toni - tā kā ledus pa virsu).
un pārslas- vari bērt zvaigznītes, saulītes, dajebkādā veidā, galu galā arī čurājošu puisīti uzbārstīt (uz mitras krāsas protams).
un tad lakojam lakojam un lakojam.
rezultāts - man patīk (bieza lakas kārta tik piedod tā nefpršu toni - tā kā ledus pa virsu).
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 22/01/2009 15:46
Bildes apakšējā daļā redzamā grīda tika iegūta ar kautkādu ķimikāliju palīdzību kodinot betonu
[i.treehugger.com]
[i.treehugger.com]
Autors:
IFC
()
Datums: 23/01/2009 09:22
epoksīdu iegāst.
Autors:
krāsa
()
Datums: 30/01/2009 15:23
Ir visādi dekoratīvi krāsojuma veidi, nosākuma gan laikam jasāk ar to kas par grīdu, un cik var atļļauties tērēt.:)
Autors:
Lilita
()
Datums: 02/02/2009 12:17
Man ieteica rullītim aptīt plastmasa maisiņu un krāsot, tad krāsojums būšot kā granīts(Apakšā bija gaišāka krāsa). Tāds granīts sanāca,ka otreiz krāsoju visu vienā tonī. Vārdu sakot,nesanāca.`Varbūt pamēgināt pa virsu ar gaišāku krāsu krāsot.Tikai kā to granīta efektu panākt?