UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Kā labāk un pareizāk izremontēt bērnam istabu??
Autors: antra desela ()
Datums: 20/02/2009 17:04

Tad nu tā, ir istaba, pie sienām reģipsis nošpaktelēts un noslīpēts,problēma ko darīt tālāk?
Pirmkārt, griesti jātīra no tā kaļķa....kā?(griesti ir 3m ar kapeikām un man šausmīgi bail no augstuma).
Otrkārt, nezinu ko labāk uz tiem reģipšiem likt un kā?
Vai tapetes vai krāsot un vēl te nesen dzirdēju par tām šķidrajām tapetēm, un kā to visu pareizāk izdarīt, vai jāgruntē vai nē tas reģipsis.
Esmu nolikta fakta priekšā un jātiek vien pašai galā tāpēc, kad atradu šo portāliņu sapratu ka šeit man kāds varbūt palīdzēs....puika jau plēšās uz mājām a tur nekas nav pabeigts un bardaks nejēgā!
vēl ir doma mums garāžā stāv paklājs kuru var izmantot un doma viņu likt tai istabā, kā es to varētu izdarīt un ja ir betona grīda ko tur apakšā jāliek?
Galvenais lai visi ieteikumi būtu tā nu ne pārāk lielās naudiņās, jo paši zināt kāda tā situācija ir mūsu valstī.
Paldies jau iepriekš visiem kas palīdzēs ar ieteikumiem un padomiem!Un vispār Jūsu palīdzību!

Re: Kā labāk un pareizāk izremontēt bērnam istabu??
Autors: aaaa ()
Datums: 20/02/2009 19:32

Tu vispirms pati apreģeļisj ko tu gribi. Jautājums par tapetēm/krāsošanu jau nav jāprasa būvniecības portālā, bet gan dizaina portālā. Tas taču ir katram pašam jāizlemj, ko gribas - krāsa vai tapetes. No tā arī izriet kas ar to reģipsi jādara.
Kaļķis jākasa nost - jāsamitrina un pēc kāda laika ar špakteļlāpstiņu jākasa nost.

Autors: rbm ()
Datums: 20/02/2009 20:09

aizej uz www.daripats.lv forumu, te tevi vairāk nories un visādi ahuunie speciālisti sados čupu padomu :D

Autors: einārs ()
Datums: 20/02/2009 22:39

nu ja,ka samitrini ar rullīti griestus un ar špahteli nokasi to krītu.uz griestiem regipsi nevajag,pietiek ar šahtelēšanu un nokrāso.to tepiķi jau var uz betona likt,ja normāls betons bez peļķēm un bedrēm.

Autors: soseds2 ()
Datums: 20/02/2009 23:51

Vinniju pūku jāuzzīme uz sienam! :)

Autors: einārs ()
Datums: 21/02/2009 14:59

simpsonus

Autors: Vienstāvs ()
Datums: 23/02/2009 08:46

Vecais (droši vien krīts, ne kaļķis) jāmazgā gan. Es savulaik esmu rīkojies tā:
Ar resnāko iespējamo (es atradu ap 6 cm) smalkā (nevis rupjā, kurš vairāk šļakstās kā mērcē griestus) porolona rulli vispirms samitrinu, tad pēc kādas pusstundas cītīgi piespiezdams un bieži ūdenī mērcēdams norullēju pliku apmetumu, lieko ūdeni beigās notraucot ar skatlogu tīrāmo gumiju. Process gana slapjš, grīda labi jānosedz ar plēvi. Īpaši bieza kultūrslāņa gadījumos, iespējams, labāk kombinēt ar kasīšanu.
Ja mājās ir 3+ m griesti, nelielas saslienamās kāpnītes noderēs arī pēc remonta, lai piekļūtu augstākam plauktam vai tml.

Autors: RBB ()
Datums: 23/02/2009 09:24

Saviem spēkiem var izmantot ISOTAX jo sanāk 30-40% lētāk nekā likt regipsi sk www.isotex.ee

Autors: IP Logged. ()
Datums: 23/02/2009 10:32

O jā, tas ir ekonomisks risinājums, uz nošpaktelēta un noslīpēta ģipškartona vēl pielikt isotex'u :)

Autors: Vienstāvs ()
Datums: 23/02/2009 11:30

Sorry, pirmiņ neizlasīju par ģipsi, tad gan varbūt lieka slapjuma nevajadzētu, ka vēl kāda sēne neiemetās ;)
1. ja padlaiku re/ri/Rī-ģipsis, tad droši vien atkarājas kā lupata un izskata dēļ vien jāplēš nost;
2. ja jaunlaiku, diez vai būs krāsots ar krītu, savukārt pat it_kā_elpojošā emulsija diez vai būs nomazgājama, bet jebkurā gadījumā kultūrslānis diez vai būs paspējis tapt biezs.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.