UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: regipsa suvju spakteleesana
Autors:
E
()
Datums: 02/03/2009 11:55
Tad gan jā.
Es kā amatieris šajās lietās, tādu ēveli neesmu redzējis :(
Es kā amatieris šajās lietās, tādu ēveli neesmu redzējis :(
Autors:
aaaa
()
Datums: 02/03/2009 12:38
Tuntuli: Tā reģipša ēvele, par kuru tu runā nav domāta gala šuvju izgrebšanai, bet gan reģipša malu apēvelēšanai pēc nolaušanas. Un tā darīt nav pareizi, jo tu nodrāz nost papīru tajās vietās un šuves stiprība krietni samazinās. Otrkārt - kā skrūvju galvas uzvedas, tās taču traucē. Oficiāli gala šuves ir slīpi jānogriež V burta veidā. Un uz tādām Uniflotā lentu iespiest nevar. Un ja var, tad tā tur neturas. Ar PVA ir daudz stingrāk un ātrāk.
Autors:
Tuntulis
()
Datums: 02/03/2009 12:54
Es ieslīpi līdz skrūvēm noēvelēju un tad tieši papīra lenta ieiet. Ja līmē pa virsu papīru, tad manuprāt Uniflots nav tik noturīgs jo nav tā teikt armatūras, ko nodrošina siets vai papīrs, tuklāt uniflots pie ģipša labāk līp nekā pie papīra Nezinu varbūt maldos, bet ar sietu un tikai pa virsu, bija plaisas.
Autors:
aaaa
()
Datums: 02/03/2009 13:34
Par sietu te vispār neviens nerunā - siets ir noiets etaps un neviens nopietns meistars sietu nelieto - tad labāk vispār neko nelikt. Papīrs ir pilnīgi cita lieta.
Autors:
Tuntulis
()
Datums: 02/03/2009 13:43
Var jau būt, bet savā gadījumā esmu apmierināts, jo rezultātā viss turās un izskatās labi. Katrā variāntā ir savi plusi un savi mīnusi.
Autors:
E
()
Datums: 02/03/2009 15:16
Domāju, ka 70% no rezultāta nosaka pamatnes konstrukcija. Ja tā būs stingra, tad arī nekas īpaši neplaisās. Vēl viens novērojums - gruntēšanai ir ļoti liela nozīme. Bija dažas šuves putekļainas un slikti vai nemaz nenogruntētas, tad tas uniflot vienkārši uzsitot pa šuvi pats leca ārā. Protams visas plaisas tad lien ārā. Citā vietā savukārt labi nogruntēta V veida šuve kas piebāzta ar uniflot bija tik cieta, ka pat Bosch urbjmašina ar cietu metāla birsti nevarēja neko padarīt. Burtiski ar kalšanu vajadzēja šuvi sist vaļā (neprasiet iemeslu kāpēc tas bija jādara).
Autors:
IP Logged.
()
Datums: 02/03/2009 21:17
Kapēc tas bija jādara? Nu ieintriģē tak šāds ievads
Pašreizējā: 2 no 2