UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Grīda
Autors: Raivis74 ()
Datums: 20/03/2009 08:39

Vajag nelielu padomu!
Ir izbūvēta pirmā stāvā grīda, pēc principa putiks 100mm plēve, betons aptuveni 50 mm, tam pa virsu 5mm vai 3mm (neaceros) bieza atstarojošā siltumizolācija no abām pusēm laminēta ar pulētu alumīnija foliju, un tam pa virsu 25 mm OSB!
Problēma: samērā auksta grīda, ko ieteiksiet uzlikt pa virsu lai būtu siltāks, istabas domātas bērniem!
Par korķa grīdu varat neieteikt, to es zinu, ka tas būtu viens variants, bet samērā dārgs!
Paldies par atbildēm jau iepriekš!

Re: Grīda
Autors: rico ()
Datums: 21/03/2009 10:33

Noņem OSB nost un ieliec priedes grīdu.

Datums: 29/03/2009 09:27

rico vēl ieteiks ieklāt priedes grīdu uz betona peldošajā variantā-tas ir lētāk!!!
;) ;) ;)

Autors: pauljukas ()
Datums: 29/03/2009 12:46

Tā kā bērni! :D

Autors: rico ()
Datums: 29/03/2009 13:10

Piedod Ilmār,bet tu esi jampis.Es jau vienreiz pateicu ka varu izdarīt darbu ,bet neteikšu kā to dara.VAI TO TU SAPROTI,VAI TĒLO DUMJU?
Peldošās grīdas tu pats piedāvā, nevis es.Es cilvēkiem varu piedāvat Ieteikumus,darba kvalitāti un garantiju par padarīto darbu.
Tev laikam skauž ,ka kads zin to ko nezini tu,tapēc ērpējies kā vecs īgns vecis.

Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis ()
Datums: 30/03/2009 08:03

Bērni izaugs ļoti ātri. Un tai vietā, kur viņi tev sēdēs un spēlēsies uz 2..3 gadiem ieklāj paklāju.
Aukstums uz grīdas var veidoties arī gaisa konvekcijas iespaidā, kad tas gar atdziestošajām ārsienām un lielo logu virsmām uzkrīt uz grīdas. Ja tev telpā virsmas temperatūras starpība starp griestiem un grīdu pārsniedz 4 grādus, tad jāmeklē cēlonis.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********  ********  **      **   *******   **    ** 
 **    **     **     **  **  **  **     **  **   **  
     **       **     **  **  **         **  **  **   
   **         **     **  **  **         **  **  **   
   **         **     **  **  **  **     **  **   **  
   **         **      ***  ***    *******   **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.