UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Klājums siltajām grīdām
Autors:
Aldaris
()
Datums: 21/03/2009 10:46
Sumināti!
Situācija sekojoša - mājā 250m2 būs siltās grīdas abos stāvos. Nevaru izšķirties ko klāt kā grīdas segumu augšstāvā.
Laminātā esmu vīlies un to kā iespēju vairs neizskatu.
Linolejs arī kaut kā neuzrunā.
Tad nu esmu nolēmis likt flīzes pirmajā stāvā. Jautājums ir sekojošs - otrā stāvā gribas koka grīdu - vai nu vairogparkets, parastais parkets vai dēļi. Vai tas vispār ir korekti izdarāms, ņemot vērā, ka koks ir labs izolators? Un kas tādā gadījumā notiek ar šķirbām grīdā? Tās veidojas vai neveidojas?
Gribētos dzirdēt kādu reālu situācijas izklāstu. Teorija ir OK, bet kā tas viss notiek un darbojas/nedarbojas praksē?
Apkure plānojas siltumsūknis. Radiatorus 2 stāvā negribu likt.
Paldies.
Situācija sekojoša - mājā 250m2 būs siltās grīdas abos stāvos. Nevaru izšķirties ko klāt kā grīdas segumu augšstāvā.
Laminātā esmu vīlies un to kā iespēju vairs neizskatu.
Linolejs arī kaut kā neuzrunā.
Tad nu esmu nolēmis likt flīzes pirmajā stāvā. Jautājums ir sekojošs - otrā stāvā gribas koka grīdu - vai nu vairogparkets, parastais parkets vai dēļi. Vai tas vispār ir korekti izdarāms, ņemot vērā, ka koks ir labs izolators? Un kas tādā gadījumā notiek ar šķirbām grīdā? Tās veidojas vai neveidojas?
Gribētos dzirdēt kādu reālu situācijas izklāstu. Teorija ir OK, bet kā tas viss notiek un darbojas/nedarbojas praksē?
Apkure plānojas siltumsūknis. Radiatorus 2 stāvā negribu likt.
Paldies.
Re: Klājums siltajām grīdām
Autors:
rico
()
Datums: 21/03/2009 16:32
Aldari,Prakse ir jau 8 gadi ar masīvu koku uz siltajām grīdām.Var likt droši un kurināt arī.Stāv bez problēmām.Nesāc tikai likt kaut kādas plēves,vai korķus starp betonu un koku.
Autors:
Aldaris
()
Datums: 22/03/2009 14:16
Rico,
Skan jau bali. Bet kā tu dēļus pa taisno uz betona klāj?
Skan jau bali. Bet kā tu dēļus pa taisno uz betona klāj?
Autors:
rico
()
Datums: 22/03/2009 23:38
Ja godīgi ,tad recepti negibu teikt,bet varu tev ielikt to grīdu.
Autors:
Aldaris
()
Datums: 23/03/2009 12:37
Man līdz grīdu klāšanai vēl kāds laiks jāgaida. Tāpēc arī gribu jau laicīgi tikt skaidrībā ar tehnoloģiju.
Bet to nezinot neko nepasūtīšu.
Varbūt tomēr padalīsies ar saviem noslēpumiem?
Bet to nezinot neko nepasūtīšu.
Varbūt tomēr padalīsies ar saviem noslēpumiem?
Autors:
ilmarsbiernis
()
Datums: 23/03/2009 17:19
masīvos grīdas dēļus var klāt uz apsildāmajām grīdām.(pareizi tos pielīmējot pie pamatnes).peldošajā versijā masīvo dēli neliek.(ja nav kur naudu likt-tad var)
trīsslāņu parketu atkal var likt gan peldošajā versijā gan pielīmējot pie pamatnes.ja ir vēlme varat uzzvanīt-atbildēšu uz jebkuru-par koka grīdām-uzdotu jautājumu.(tas jau neko nemaksā!!! 29806901 ilmārs
trīsslāņu parketu atkal var likt gan peldošajā versijā gan pielīmējot pie pamatnes.ja ir vēlme varat uzzvanīt-atbildēšu uz jebkuru-par koka grīdām-uzdotu jautājumu.(tas jau neko nemaksā!!! 29806901 ilmārs
Autors:
rico
()
Datums: 23/03/2009 19:30
Ir arī citas iespējas,un bez liekiem izdevumiem.
Autors:
ilmarsbiernis
()
Datums: 23/03/2009 21:23
masīvo dēli likt peldošajā verijā salīmējot tikai spundes,vai izmantojot ūdens bazes līmi,grīdas mūžš-tuvākaie mitrie laika apstākļi.
tādus skatus esmu redzējis.grīda pārvēršas malkā(dārgā malkā).
VIENĪGAIS un PRĀTĪGĀKAIS variants-laba poliuretāna vai hibrīdlīme.
ir arī dārgāki varianti-bet tie domāti pie vārgiem betoniem.
tādus skatus esmu redzējis.grīda pārvēršas malkā(dārgā malkā).
VIENĪGAIS un PRĀTĪGĀKAIS variants-laba poliuretāna vai hibrīdlīme.
ir arī dārgāki varianti-bet tie domāti pie vārgiem betoniem.
Autors:
rico
()
Datums: 24/03/2009 01:17
Ilmāram Biernim
Varu Tevvienīgi pateikt to,ka Tev ir par maz tās pieredzes ar koka grīdām.126m2 masīvs ozols uz silto grīdu stāv jau 8gadus un 3 mēnešus.Šķirbas nav nekas nekus nepeld un klients ir apmierināts līdz šai dienai.
Neviens no maniem kientiem nav atgriezies ar sūdzību par grīdas problēmām.
Arī man ir bijis dārgās malkas laikmets.
Aldari kad tuvojies grīdas ielikšanai un neko citu Tu neēsi atradis, tad varam arī sazvanīties un pastāstīšu ko vairāk. Pīli pūst nav manās interesēs.
Varu Tevvienīgi pateikt to,ka Tev ir par maz tās pieredzes ar koka grīdām.126m2 masīvs ozols uz silto grīdu stāv jau 8gadus un 3 mēnešus.Šķirbas nav nekas nekus nepeld un klients ir apmierināts līdz šai dienai.
Neviens no maniem kientiem nav atgriezies ar sūdzību par grīdas problēmām.
Arī man ir bijis dārgās malkas laikmets.
Aldari kad tuvojies grīdas ielikšanai un neko citu Tu neēsi atradis, tad varam arī sazvanīties un pastāstīšu ko vairāk. Pīli pūst nav manās interesēs.