UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
caurums stenderē.
Autors:
celtnieks123
()
Datums: 09/05/2009 23:15
Mantojumā saņēmu skaistas durvis, barbari ārā ņemot stenderē izplēsuši lielus caurumus. Ar ko viņus skaisti aizdarīt??? Durvis pirms tam beicētas un lakotas.
Re: caurums stenderē.
Autors:
eka
()
Datums: 10/05/2009 11:11
Tā vieta kas ir bojāta ir jaiskaļ vai labākā gadījumā ar rokas virsfrēzi jaisfrēzē laukā. Tālāk pēc cauruma izmēriem ir jāpagatavo klucītis un jāielīmē iekšā. Kad līme sakaltusi vietu noslīpē ,nobeicē un lako . Pēc pirmās lakas kārtas ļauj lai laka nožūst . Tad vietu noslīpē ar smalkāku smilšpapīru ,un atkārtoti nolako . Vēlu veiksmi !
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 11/05/2009 08:30
Depo nopērkami speciāli iekšējā+ārējā urbja komplekti. Tiesa, lielākais ir tikai 35 mm diametrā. Es (gan mazliet citam mērķim) labprāt iepirktu tādu pārīti uz, teiksim, 50 mm...
Autors:
Lauku vecis
()
Datums: 11/05/2009 10:32
Paliec pie rokas frēzes, smukāk sanāks, var uzlikt uz milimetru.
Problēma- grīdas pape!
Autors:
weizy
()
Datums: 12/05/2009 10:31
Sveika tauta!
Taa, kaa esmu cilveex- probleema, tad man naakamais jautaajums!:D
Gribu atjaunot griidas segumu, t.i. nopleest veco griidas papi un pieskruuveet deeljus, lai nechiixt, bet padomju laika malachi to papi loxneem pa vidu pieliimeejushi ar liimi, kas peec smakas atgaadina kaulu liimi! Vienai iztabai nomociijos ar parketa puleejamo, bet tas ir daargi un ilgi, jo taa liime ir cieta kaa krams......
Varbuut kaads zin kaadu citu veidu kaa sliipeeshanu, lai nonjemtu problemaatisko padomju mantojumu?????
Taa, kaa esmu cilveex- probleema, tad man naakamais jautaajums!:D
Gribu atjaunot griidas segumu, t.i. nopleest veco griidas papi un pieskruuveet deeljus, lai nechiixt, bet padomju laika malachi to papi loxneem pa vidu pieliimeejushi ar liimi, kas peec smakas atgaadina kaulu liimi! Vienai iztabai nomociijos ar parketa puleejamo, bet tas ir daargi un ilgi, jo taa liime ir cieta kaa krams......
Varbuut kaads zin kaadu citu veidu kaa sliipeeshanu, lai nonjemtu problemaatisko padomju mantojumu?????
Autors:
soseds2
()
Datums: 12/05/2009 10:35
Samitrini ar udeni, tad tai limei vajadzetu nakt nost!
Autors:
soseds2
()
Datums: 23/05/2009 23:41
Fleksim uzliec zagja ripu un uz prieksu..!