UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Iesakiet firmas, kas ražo iebūvētos skapjus
Autors: Vilx- ()
Datums: 29/05/2009 13:11

Ē, tauta, tauta! Te jau offtopiks panesās. Runa ir par *iebūvētajiem* skapjiem. T.i. no griestiem līdz grīdai. Cik sarežģīti ir tos pašam sameistarot kopā, ja plāksnes pasūta gatavas?

Autors: rbm ()
Datums: 29/05/2009 13:16

vilx izlasi manu komentāru un klātpielikto linku.

Uztaisīt skapi pašam nav nekādu problēmu.
Vienu dienu no gatavām plāksnēm un atbilstošas furnitūras var saskrūvēt 3 skapju iekšas. Durvis principā var uztaisīt pats, bet nu man meistars izmaksāja tikai nedaudz vairāk kā ja būtu taisījis pats.

Autors: spk ()
Datums: 29/05/2009 14:07

aaaa, es nez, kā ir pareizi, esmu tikai nikns amatieris :) rbm taisnību saka, ja plauktiem ir muguriņa, tad tā arī satur to padarīšanu.
Šāda tāda mēbele man ir no koka plāksnēm iecerēta, tur es savienošu ar tapām vai ... ēmm, kā nu to padaraīšanu sauca ar tādām plāksnītēm. Un līmi. Maliņas dekoratīvi frēzēšu, ir pieejama virsfrēze. Vēl ir šāda tāda iecere ar biezo (30mm) saplāksni. Bet virtuvē skapīšus jau nu toč no lamināta, sazīmēšu detaļas un kur jāurbj. Līdz šim pieredze ar Attēls-R pozitīva. Kā noprotu, viņiem tur industriālās CNC paļurkas uzinstalētas, ja norādīsi, ka cauruma centram jābūt 152.5 mm no malas, tad tas tur arī būs.

Autors: Nataly_xxx ()
Datums: 11/08/2010 09:47

es taisīju, un arī vairākiem draugiem ieteicu www.buvland.lv (tur ir visi telefoni) ļoti kvalitatīvi no vācu lamināta gan skapi, gan virtuvi, 10 gadu garantija, apmēram nedēļas laikā taisa. ražotne atrodas Jelgavā, bet strādā pa visu Latviju. Arī koka gultas tur var pasūtīt lēti un skaisti, matračus kam vajag.. skapi 2m par 300-350 Ls ar visām iekšām un 3 bīdamām durvīm var nopirkt.
>
>
>

Autors: :-/ ()
Datums: 11/08/2010 14:41

No KURŠIEM atnāca reklāma, ka komplekts bez durvīm ir 197Ls. Tas ja pašām nav izdomas.

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   **         ********  ********   **    ** 
 **     **  **    **   **        **     **   **  **  
 ********   **    **   ******    **     **     **    
 **     **  *********  **        **     **     **    
 **     **        **   **        **     **     **    
 ********         **   ********  ********      **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727