UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
regjipsha piebeigshana
Autors:
dvielis
()
Datums: 04/08/2009 22:01
vajag noshuvot, noshpakteleet, nogrunteet un nokraasot 180m2 regjipsha sienas un 80m2 regjipsha griestus (3 istabu dziivoklis) + veel shaadas taadas apdares lietas.
interesee cena uz 1m2 sienaam un griestiem, aptuvenie terminji un kad varat saakt darboties
jau ieprieksh paldies par atsauciibu. mans epasts- no.name [pie] hello.lv
interesee cena uz 1m2 sienaam un griestiem, aptuvenie terminji un kad varat saakt darboties
jau ieprieksh paldies par atsauciibu. mans epasts- no.name [pie] hello.lv
Re: regjipsha piebeigshana
Autors:
soseds2
()
Datums: 05/08/2009 09:45
Tadas lietas parasti uzzin apzvanot meistarus atrodot nummurus ss.lv!
Autors:
dvielis
()
Datums: 05/08/2009 10:48
vai tad visi meistari ss.lv seezh? :)
Autors:
aaaa
()
Datums: 05/08/2009 12:31
No pieredzes - tasiīja kaimiņam, manuprāt špaktelēt māk katrs 50-ais vai 100-ais meistars, pat tādi, kas to dara gadiem. Labi špaktelēt.
Šitais puisis, ar garantiju, lai nu ko, špaktelē, slīpē, krāso utt darbus viņš dara tiešām tā, ka pēc tam pat ar lupu pētot nav kur piesieties.
Haralds: 26595766
Šitais puisis, ar garantiju, lai nu ko, špaktelē, slīpē, krāso utt darbus viņš dara tiešām tā, ka pēc tam pat ar lupu pētot nav kur piesieties.
Haralds: 26595766
Autors:
aaaa
()
Datums: 05/08/2009 15:19
Labākais visā tajā ir, ka tas čalītis ir ļoti pieticīgs un neapzinās sava darba vērtību, resp. viņa cenas neatšķirsies no ss.lv cenām, lai gan nopietni runājot, tādi apdares speci ir domāju visā LV maz. Viņš gan nekādus citus darbus principā neuzņemas - reģipšus neliek, pamatus nebetonē. Viņa specifika ir smalki apdares nobeiguma darbi - špaktelēšana, krāsošana, tapešu līmēšana utt., no tā reizēm arī ļoti cieš, jo cilvēkiem vajag visu, lai iesāk un pabeidz, līdz ar to atsevišķi krāsotāju nevienam reizēm nevajag.
Autors:
soseds2
()
Datums: 05/08/2009 21:43
Sis meistars ir malacis! Es uzskatu, ka nav universalo meistaru, kas prot darit visu. Ir labi, ja specializejas uz k-ko vienu un parzin to no A-Z,nevis. Bet ss ir labi meistari un ir viltvarzi, cits jautajums, kas gadisies.
Autors:
spk
()
Datums: 06/08/2009 15:25
Nu ir tāda raksturīgā problēma, ja darbus veic dažādi cilvēki. Reģipša licējs saliek plāksnes pofig kā, pēc tam atnāk krāsotājs un saka ka ir slikti. Man tas baigi nepatīk, pat kaitina, tāpēc arī meklēju cilvēkus, kas izdara a-z. Bet nu katram savs.
Būtībā, ja par to pašu naudu labāka kvalitāte - protams pluss.
Būtībā, ja par to pašu naudu labāka kvalitāte - protams pluss.
Autors:
aaaa
()
Datums: 06/08/2009 15:34
Nu te nu tev kā darba devējam un naudas maksātājam jau no paša sākuma ir jāsarunā, ka reģipsi liekam labi, ne ķep ļep, un tikai par labi izdarītu darbu arī normāli samaksājam - ja jau sākumā atrunā, ka par slikti pieliktu reģipsi maksāsi 20% mazāk - ui kā tas palīdz un nav vairs tādi brīnumi kā man sataisīja - reģipsis ar 2cm šķirbām viena plāksne no otras utt., jo džeki zināja, ka pašiem nebūs jāšpaktelē un jākrāso.
Otrreiz runātu strādniekus - uzreiz sākumā to teiktu un viss.
Otrreiz runātu strādniekus - uzreiz sākumā to teiktu un viss.
Autors:
spk
()
Datums: 06/08/2009 23:05
Tas viss teorētiski. A praktiski reti kad visu var 100% izkontrolēt.