UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
kārtīga dēļu grīda
Autors: madja ()
Datums: 19/08/2009 11:05

vecā mājā izņēmām grīdu - pirmajā stāvā, šobrīd smiltiņas kā pludmalē - BET - netieku nekādā jēgā ar grīdas dēļiem - salasījos pa internetu,ka priede un egle esot par mīkstu, bet neko citu biezāku par 20mm atrast nevaru, lai gan pārmalu visu internetu darbā sēžot.
Vai var likt arī tik plānus dēļus - jeb , liekot tikai uz lāgām, nepieciešami tie 30-40 mm? Un varbūt tā priede tomēr nav tik traki mīksta? (jaatzīst,ka negribu lakot, dikti patīk eļļota koka sajūta plikām kājām)

Re: kārtīga dēļu grīda
Autors: Kasparam ()
Datums: 19/08/2009 12:46

ja plikām kājām, tad priedei nav ne vaina. Egli neņem, baigi zaraina.

Autors: aaaa ()
Datums: 19/08/2009 13:01

Parasti liek tomēr priedes grīdu, bet ļoti eleganti un ne tik dārgi izskatās arī lapu koku, piemēram liepas, oša, ozola grīdas. Ja tikai uz lāgām tad 20mm vari uzreiz aizmirst - izlūzīsi cauri :)
Koka grīdai pats svarīgākais ir kvalitatīvi un izžāvēti!!!! grīdas dēļi un ieklāšana pēc tehnoloģijas, nevis kā vecais galdnieks teica, kas vairāk par govnostroju un dēļu naglošanu no virsas un krāsošanu ar dzeltenu krāsu nav redzējis.
Info te:
[zalasmajas.lv]
Kavlitatīvus grīdas dēļus iesaku ņemt no eksportējošiem un lieliem uzņēmumiem, nekādā gadījumā ne no vietējā gatera.
Piemēram;
[www.puumerkki.lv]
[www.raitwood.ee]

Datums: 19/08/2009 13:13

bet vai es neizlūzīšu cauri 28mm,kurus piedāvā Stora Enso? 33nieku Depo neesmu atradusi ....
ozola grīdu man paziņu paziņa piesolija par 60ls/m2 kas tomer ta kā ir vairāk nekā esmu plānojusi.
platība jau man nav liela - apm 20m2 divām mazām istabiņām

Autors: aaaa ()
Datums: 19/08/2009 13:24

Ja apakšējo lāgu solis ir 60cm, tad 28mm ir pietiekoši. Protams, runa ir par spundētiem dēļiem, bet nu grīdas tākā visi ir spundēti...

Datums: 19/08/2009 13:30

paldies, tas bija tas,ko es gribēju dzirdēt. esmu izmisīgi izzvanijusies uz visādām firmām meklēdama 40niekus (jo tādi bija vecie,ko izņēmām)
variants aiziet uz depo un paņemt to pašu priedi mani visnotaļ apmierina vairāk nekā braukt uz kādu gateri ārpus rīgas, lai konstatētu, ka viņiem tie dēļi tomēr neiet kopā....

ja kāds man vēl varētu pateikt,kur vēl bez depo (jo tur vairāk nav nekā ir) var dabūt Puumerki dēļus (jo mazumā ,ciksaprotu, viņi paši nepārdod, bet citus pārdevējus nenorāda), mana laime būtu pilnīga :)

Autors: Riģipsis ()
Datums: 19/08/2009 15:07

K=Rauta, jo puumerkki ir somu firma, menedžeri vietējie.
Ja tev ir atlaižu karte, -15%, iesaku pašņukurēt un ar pārdevējiem uz vietas aprunāties.
Bez tam tie iepakotie puumerkki dēļi nemaz tik ideāli nav, uz vietas katra paka ,katrs dēlis jāpārskata, ka neiepērcies šķībos greizos.
Depo tev neiesaku, jo viņiem ir vai nu atkritumi vai slikts serviss.

Autors: aae ()
Datums: 19/08/2009 15:28

Puumerkus vēl tirgo Ķīpsalā Saimniekservisa lielajā placī.
Sev liku priedes Puumerku ~45mm grīdas dēļus, ir dikti labi.

Datums: 19/08/2009 15:40

45mm???
kur Tu tadus neemi, viniem biezakie 33 mm!!!!

Autors: aae ()
Datums: 19/08/2009 16:11

ņēmu K-Rautā, bet tas bija pirms 3-4 gadiem...

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   ********   **        ********   **    ** 
 **     **  **     **  **        **     **  **   **  
 **     **  **     **  **        **     **  **  **   
 **         **         **        **         **  **   
 **         **         **        **         **   **  
 **         **         ********  **         **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727