UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Nu tā jau ir nirgāšanās!
Tai koka rāmī ir ieliets betons.
Tas rāmis, koka lāgas ir aizlietas ar betonu un pārklātas ar piķi, lai gan ne pilnīgi. Es biju domājis likt korķa laminātu .
Liels paldies!
Kad būšu pabeidzis, uzrakstīšu kas ir sanācis
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
grīda
Autors:
modris122
()
Datums: 25/08/2009 15:17
Labadiena!
Vēlos ar jums meistari pakonsultēties par procesu ,lai ieklātu normālu grīdu.
Pašam nav nekādas pieredzes būvniecībā vai celtniecībā.
Taču šobrīd meistaru nevaru atļauties un tapēc jāķeras pašam klāt.
Man 16m2 liela istaba kur noņemts krīts no griestiem, no sienām vecās tapetes, un no grīdas kaut kādas plāksnes. Tā vietā ir sapiķots betons, un pa perimetru iebetonēts koka rāmis.
Ko man darīt tālāk? Par segumu gribu ieklāt korķa plāksnes.
Man tagad vajadzēs betonēt , vai ieklāt reģipša plāksnes?
Vēlos ar jums meistari pakonsultēties par procesu ,lai ieklātu normālu grīdu.
Pašam nav nekādas pieredzes būvniecībā vai celtniecībā.
Taču šobrīd meistaru nevaru atļauties un tapēc jāķeras pašam klāt.
Man 16m2 liela istaba kur noņemts krīts no griestiem, no sienām vecās tapetes, un no grīdas kaut kādas plāksnes. Tā vietā ir sapiķots betons, un pa perimetru iebetonēts koka rāmis.
Ko man darīt tālāk? Par segumu gribu ieklāt korķa plāksnes.
Man tagad vajadzēs betonēt , vai ieklāt reģipša plāksnes?
Re: grīda
Autors:
zipaks
()
Datums: 25/08/2009 21:57
liec savu korķi virsū un miers. pie piķa labi pielips. rāmis derēs par grīdlīsti.
Autors:
modris122
()
Datums: 26/08/2009 12:07
Nu tā jau ir nirgāšanās!
Tai koka rāmī ir ieliets betons.
Autors:
aaaa
()
Datums: 26/08/2009 12:43
No tava apraksta nevar saprast, kas tad tur īsti ir - tās koka lāgas ir virs betona līmeņa, uzliktas uz betona vai koka lāgas ir aizlietas ar betonu līdz augšai? Un ko nozīmē korķis - ķipa korķa lamināts vai kāds ruļļu materiāls?
Autors:
modris122
()
Datums: 26/08/2009 13:09
Tas rāmis, koka lāgas ir aizlietas ar betonu un pārklātas ar piķi, lai gan ne pilnīgi. Es biju domājis likt korķa laminātu .
Autors:
aaaa
()
Datums: 26/08/2009 14:25
Laminātam vajag līdzenu apakšsegumu, ne vairāk kā pāris mm bedres/kalni. Kā tu to dabū - nu tur variantu ir daudz. Vai nu lej pašizlīdzinošo grīdas cementa slāni, vai skrūvē virsū koak rāmim kaut kādu lokšņmateriālu - grīdas reģipsis 2 kārtās, finieris, OSB utt. Lai gan reģipsim jau arī vajag kaut kādu +- līdzenu pamatni, bez bedrēm. man liekas saprātīgākais ir uzliet pašizlīdzinošu grīdas masu.
Pilni veikali, tikai jāizvēlas pareizā, atkarībā no nelīdzenumu dabas un vēlamā slāņa biezuma. No grīdas jāatdala visas atlupušās daļiņas, kārtīgi jāizsūc ar putekļusūcēju, tad jānogruntē ar dziļumgrunti, tai 24h jānožūst un tad pērk maisos gatavo pašizlīdzinošo grīdas masu, spainī sajauc ar ūdeni, ar urbmašīnu un mikseri samaisa un gāž virsū no tālākā stūra - izlīdzina ar zobaino rulli vai zobaino/plakano platu špakteļlāpstu. Nākošā dienā jau varēsi staigāt - būs kā galds. Tad plēve, lamināta apakšklājs un korķa lamināts, grīdaslīstes.
Pilni veikali, tikai jāizvēlas pareizā, atkarībā no nelīdzenumu dabas un vēlamā slāņa biezuma. No grīdas jāatdala visas atlupušās daļiņas, kārtīgi jāizsūc ar putekļusūcēju, tad jānogruntē ar dziļumgrunti, tai 24h jānožūst un tad pērk maisos gatavo pašizlīdzinošo grīdas masu, spainī sajauc ar ūdeni, ar urbmašīnu un mikseri samaisa un gāž virsū no tālākā stūra - izlīdzina ar zobaino rulli vai zobaino/plakano platu špakteļlāpstu. Nākošā dienā jau varēsi staigāt - būs kā galds. Tad plēve, lamināta apakšklājs un korķa lamināts, grīdaslīstes.
Autors:
modris122
()
Datums: 26/08/2009 16:01
Liels paldies!
Kad būšu pabeidzis, uzrakstīšu kas ir sanācis
Autors:
heating
()
Datums: 30/06/2010 02:10