UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Tehniskā projekta izstrāde dvieļu žāvētāja nomaiņai
Autors: IlzeKrr ()
Datums: 12/05/2019 16:57

Labadiena visiem!

Vai jūs esat saskārušies ar situāciju, kad apsaimniekotājs pieprasa tehnisko projektu dvieļu žāvētāja (karstā ūdens) nomaiņai un vai varat ieteikt, kurš kantoris izstrādā tādus projektus, kaut, šķietami, lieki?

Šobrīd apsaimniekotājs (RNP) ir pateicis, ka man nepieciešams izstrādāt tehnisko projektu dvieļu žāvētāja nomaiņai, kas pēcāk jāsaskaņo ar RNP siltumtīklu inženieri (biju pie viņa uz konsultāciju, viņš tā miglaini par to projektu man pateica - projekts esot nepieciešams, lai RNP nenestu atbildību par iespējamām kaimiņu sūdzībām par karstā ūdens izmaksu pieaugumu par m3 - jo manai jaunajai trubai būs labāka caurtece = saņemšu lielāku siltumu , kā arī problēma ir tajā, ka jauno trubu vēlos citā dizainā (kubatūra nemainās). Bet vispār, ja man gadītos avārija, viņi paši man to žāvētāju mainītu, piestādot remonta izmaksas visai mājai un tādā gadījumā projektu nevajadzētu arī ar visu mainīto dizainu un labāku caurteci ).

Esmu apzinājusi ap 10 projektētājiem un arī konsultējusies ar paziņu arhitektu. Arhitekts un tie projektētāji, kas ir atsaukušies, visi kā viens saka, ka šis nu ir galīgs fufelis, sevišķi ņemot vērā, ka esošajam ir sūces un tas ir jāmaina, neraugoties uz to, ka jauniegādātais ir dizainiski citādāks. Esmu nosūtījusi vēstuli RNP ar bildēm ar pilošo žāvētāju, lūdzot rakstisku atbildi, kā man būtu jārīkojas, kā arī par projekta nepieciešamību un ko tad īsti viņi grib tajā projektā redzēt, vēl gaidu.

Es apzinos, ka, protams, jebkuras darbības kopīpašumā ietekmē visus kaimiņus, taču mulsina un uzjautrina fakts, ka preventīvi mainot es ietekmēšu koptīklu un vajag projektu, bet, mainot avārijas gadījumā, šķietami neietekmēšu neko, pietam, kaimiņi vēl man to nosponsorēs.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.