UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Hipotekara kredita procenti
Autors:
papichulo
()
Datums: 28/01/2007 07:03
Veeleejos uzzinaat cik videeji ir hipotekaara krediita procenti ja njem krediitu 40000-45000LS maajas piebuuvei??? Varbuut varat padaliities cik katram banka ir aprekinaajusi procentu likme...
Re: Hipotekara kredita procenti
Autors:
kvazi
()
Datums: 28/01/2007 23:46
ej uz bankam :)) jauta izzini. katra zinja katram klientam ir savs piedavajums :))
es uzskatu k hipoteku banka i laba vismaz mana iedeva labus pocentus ... vel nord lb nav slikta .. hansabanka gan ir nederiga ka sacit jasaka :))
bet viss ir atkarigs no valutas :))) un piedavajuma u
es uzskatu k hipoteku banka i laba vismaz mana iedeva labus pocentus ... vel nord lb nav slikta .. hansabanka gan ir nederiga ka sacit jasaka :))
bet viss ir atkarigs no valutas :))) un piedavajuma u
Autors:
a
()
Datums: 29/01/2007 00:36
Galvenais nav zemaaki % , bet gan attieksme, veelaak, kad buusi panjemis krediitu.Es arii saakumaa skatiijos tikai uz %, tacu tagad, kad viss ir noticis un procesaa, saprotu, ka vajadzeja tomer njemt citaa bankaa.
Iemesli vienkarsi :
*Bankas kreditmenedzeru tandemi ar buvuzraugiem.
*Principiali nelokaama attieksme jautaajumos, kuri klientam butu risinami vieglaak/leetaak.(cilveeciigak)
Iemesli vienkarsi :
*Bankas kreditmenedzeru tandemi ar buvuzraugiem.
*Principiali nelokaama attieksme jautaajumos, kuri klientam butu risinami vieglaak/leetaak.(cilveeciigak)
Autors:
tramps
()
Datums: 29/01/2007 17:56
4.7 bet fikseetaa
Autors:
IneseX
()
Datums: 29/01/2007 18:51
Es gan izšķīros par labu Hansabankai. Un pagaidām neesmu vīlusies. Bet procentu likme diametrāli cvar atšķirties dažādiem kredīt ņēmējiem - tas no ienākumiem, ķīlas vērtības utt. ir atkarīgs. Tā kā jāiet vien uz banku un jāprasa sarēķināt.