UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

LT projekts: radiatori pēdējā stāvā
Autors: KristiansP ()
Datums: 19/09/2009 16:12

Sveiki,

Vēlos nomainīt radiatorus lietuviešu projektā: virtuvē un blakusistabā (1.5ist. dzīvoklis). Situācija tāda, ka stāvs ir pēdējais un pa cauruļvadam iziet no virtuves un no istabai. Atnāca santehniķis, un sacīja, kad jānoskaidro - kura caurule nodrošina 'ienākošo' karstā ūdens plūsmu (tas vajadzīgs pareizai izplānošanai - jo pēdējam stāvam nepieciešama apvedcaurule, un var gadīties, ka radiatoros nebūs gana labas cirkulācijas, ja visu saved nepareizi).
Varbūt kāds zin droši pateikt - 'ienākošo plūsmu' nodrošina virtuves vai istabas cauruļvads. Pretējā gadījumā nāksies paskraidīt pa RS instancēm.

Re: LT projekts: radiatori pēdējā stāvā
Autors: a ()
Datums: 19/09/2009 21:41

Ja atsleegas vaards ir ''nomainiit'' , tad nev saprotams santehnika jautajuma saturs :D

Re: LT projekts: radiatori pēdējā stāvā
Autors: KristiansP ()
Datums: 20/09/2009 00:40

Ir gan. LT projektaa par 'radiatoriem' sauc cauruljvadu 'paturpinaajumu ar restiiteem'. Liidz ar to abaas telpaas caurule radiatoros ieet caur apakshu - jo nav jau noziimes.
Liekot normaalus radiatorus (ar apvedcauruleem), ir noziime caur kuru pusi laist ieejosho uudens pluusmu. Tam arii jaazin shiis pluusmas virziens.

Re: LT projekts: radiatori pēdējā stāvā
Autors: soseds2 ()
Datums: 21/09/2009 08:24

Augsejos stavos majam ar apaksejo siltuma sadali ir jazin kura ir turpgaitas caurule. Parejais viss notiek ka parasti konvektorus sasledz virkne ar slegposmiem.

Re: LT projekts: radiatori pēdējā stāvā
Autors: Vitālijs Š ()
Datums: 06/12/2010 21:58

Sveicināti,man pēdējā stāvā vispār ir slikta apkure,no vienas mājas puses ir ļoti,ļoti auksti,nezinu ko lai iesāk,principā var arī iet uz tiesu laikam,jo Rīgas siltums noliedz to ka kaut kas nav kārtībā iesakat varbūt?

Re: LT projekts: radiatori pēdējā stāvā
Autors: soseds2 ()
Datums: 07/12/2010 21:06

Kas par projektu? Kurs stavs?

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.