UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Inženiertīkli :
Building.Lv Forums
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Trīsceļu termost. vārsts
Autors:
khe
()
Datums: 14/03/2010 13:42
andris181:
Pretvārsti neļautu cirkulēt ūdenim pretēji plānotajam. Es izmantoju, kur var pretvārstus ar klapi - tiem ir ,loti maza pretestība.
Pretvārsti neļautu cirkulēt ūdenim pretēji plānotajam. Es izmantoju, kur var pretvārstus ar klapi - tiem ir ,loti maza pretestība.
Re: Trīsceļu termost. vārsts
Autors:
pauljukas
()
Datums: 15/03/2010 08:59
Tas nav mans zīmējums, bet gan kaut kas no interneta resursiem un tikai lai parādītu trīsgaitnieka slēgumu.
Bet anyway, tas trīsgaitu vārsts katla pusē domāju nav ir paredzēts tikai un vienīgi katla atgaitas temperatūras nodrošināšanai. Sūkņu neietekmēšanos nodrošinās jau tālākais savienojums, kas būtībā ir kā hidrauliskais atdalītājs.
Par to objektu grūti būs ko teikt neredzot shēmu. Uzzīmē.
Kur ir radiatoru loka sūknis? Ja padevē, vai ir pārbaudīts sietiņfiltrs? Mēdz būt ka dēļ netīra filtra var plūsma iet caur atgaitu.
Un vispār, šādai shēmai vajadzētu noteikti būt realizētai ar hidraulisko atdalītāju un kolektora sadali. Vai tā ir? Vārdusakot - Shēmu zīmē! :)
Bet anyway, tas trīsgaitu vārsts katla pusē domāju nav ir paredzēts tikai un vienīgi katla atgaitas temperatūras nodrošināšanai. Sūkņu neietekmēšanos nodrošinās jau tālākais savienojums, kas būtībā ir kā hidrauliskais atdalītājs.
Par to objektu grūti būs ko teikt neredzot shēmu. Uzzīmē.
Kur ir radiatoru loka sūknis? Ja padevē, vai ir pārbaudīts sietiņfiltrs? Mēdz būt ka dēļ netīra filtra var plūsma iet caur atgaitu.
Un vispār, šādai shēmai vajadzētu noteikti būt realizētai ar hidraulisko atdalītāju un kolektora sadali. Vai tā ir? Vārdusakot - Shēmu zīmē! :)
Pašreizējā: 2 no 2