UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

jauns pieslegums
Autors: plumber ()
Datums: 17/06/2010 19:45

Tikko nokaartoju ecu maaju mantojumaa.Vecie iiipashnieki kaadu laiku nav ,liidz ar to maajaa tika izdemuleeta.Sakaraa ar to tika atsleegta elektriiba.
Shodien zvaniiju uzLAtvenergo tie pateica kad jaaveido jauns piesleegums,jo elektriiba stabam ar ir izsleegta, tie pasaka ka sareekjinaas taamiiti tad biidiis.
Cik tas vareetu izmaksaat? Tip piedabuut elektriibu stabam un pielikt kasti pie seetas? Vai jaareekjinaas ar ko citu veel ar? Vai to vark aads ar cits izveidot?
PAldiess?

Re: jauns pieslegums
Autors: moldriks ()
Datums: 18/06/2010 00:25

Vidējās izmaksas ap 600Ls + tavs kabelis no viņu kastes. Vēl atkarīgs no tā vai vajag projektu vai pietiek ar skici. Ja projektu, tad izmaksas vēl nedaudz pieaugs. Talsu pusē man nupat vienam iedeva kopējās izmaksas 1000 ar kapeikām, 40% atskaita atpakaļ pēc izbūves. 300 un uz augšu būs attiecināmās izmaksas + faktiskās, kas sevī ietver kastes un papīru noformēšanu. Parastam cilvēkam parasti tās izmaksas liekas par lielu. Sākumā sāc ar pieteikuma noformēšanu, nepieprasi par lielu strāvu, jo var nākties arī pārbūvēt apakšstaciju un, cik saprotu, gaisvadu līniju līdz mājai.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.