UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

WLuX
Autors: aigons ()
Datums: 09/08/2010 14:08

Varbūt var padalīties ar komentāriem par Latvijā ražotu kaļķakmens "likvidētāju" WLuX?

Re: WLuX
Autors: LaurisV ()
Datums: 10/08/2010 07:53

Meklē, dalīšānās ir bijusi. Īsumā- fufelis.

Re: WLuX
Autors: Viesturs470 ()
Datums: 10/08/2010 10:03

Uzņēmumā, kur strādāju esam iegādājušies šo iekārtu un uzstādījuši.
WLUX izvēlējāmies, jo:
Tam bija viszemākā cena;
Neviens no citu analoga principa ražotāju pārstāvjiem nevarēja nosaukt loģiskus un pārliecinošus argumentus, ar ko viņu tirgotais produkts atšķiras no konkurentu piedāvātajiem un kāpēc to cena būtiski atšķiras (tādi argumenti kā mūsu izstrādājumā ir vairāk tinumu un tiek lietots cits materiāls nešķita gana pārliecinoši)
Diemžēl nekādus redzamus uzlabojumus pagaidām neredzam (brīnums nenotika !)
Viena no problemātiskajām vietām, kur cerējām pārliecināties par šīs ierīces darbību bija lielais kafijas automāts.
Sarunā ar šo aparātu apkalpojošas kompānijas pārstrāvi viņs paskaidroja, ka šāda tipa iekārtas efektu dod tādās ierīcēs kur ūdens tiek sildīts, bet ne virs 90 grādiem, kā tas ir kafijas aparātā, kur tas tiek vārīts !
Diemžēl "vienkāršā valodā" kāpēc tas tā viņs nemācēja paskaidrot.

Re: WLuX
Autors: Niks ()
Datums: 19/03/2012 22:12

Izvēlējos šo produktu, jo bija (un joprojām ir) problēmas ar ūdens cietību un lielos "zilos balonus" ūdens mīkstināšanai likt negribējās, bet laikam būs jāliek. Turklāt arī W-lux ir Lavijas produkts.
Rezumē pēc aptuveni divu gadu ekspluatācijas - fufelis pa Ls80. Varbūt, ka laboratoriski, tur kaut kas molekulu vai atomu līmenī notiek - ir kādi uzlabojumi, bet praksē - ikdienā labumu nekādu nejūtu. Tējkanā kā bija kaļķis - tā arī ir, regulāri tāpat ar citronskābi palīdzību tas jāattīra. Nopirku indikatoru lapiņas, lai pārliecinātos par iespējamiem uzlabojumiem, izmantojot Wlux. Kā ir ciets ūdens tā ir, indikatora lapiņas krāsa nemainās no tā vai ūdens iet caur Wlux-u vai nē.

Re: WLuX
Autors: shtepselis ()
Datums: 20/03/2012 15:54

Izmantoju jau gadus divus tādu sistēmu. Tikai pasūtīju iekš e-bay no Vācijas (tur ir piejami dažādi modeļi, es iegādājos Profikalk). Maksāja ap 90 EUR. Piekrītu, ka tas labums ir apšaubāms. Kaļķa nosēdumu uz santehnikas un duškabīnes sienām mazāk nav - bet šķiet, ka tie vieglāk notīrāmi... bet varbūt tā tikai šķiet. Mans ieteikums sūtīt e-bay... iznāks lētāk.

Re: WLuX
Autors: Viesturs470 ()
Datums: 20/03/2012 17:06

Tikko pārliecinājos par efekta trūkumu citā objketā !

Tur jau kādus n-tos gadus atpakaļ uzlikām analogu iekārtu. Ražotāju neatceros, bet reklamēts tikā kā 100% vācu produkts ar 10 gadu garantiju. Cenu kategorija bija vidējā (konkrētā iekārta objektam atbilstošai caurplūdei maksāja ap kādiem 500 ls)

Nupat iznāca mainīt vēl palikušo stāvada aukstā udens cauruļvadu un tas bija aizaudzis tā ka cauri nevarēja redzēt, kaut iekārtas tirgotāji apgalvoja ka iekārta palīdz ne tikai neveidoties jaunam apkaļkojumam, bet tās darbības rezultātā arī jau esaošais tiek noārdīts un caurules paliek tīras !

Re: WLuX
Autors: khe ()
Datums: 20/03/2012 21:55

Un īpaši motivētās kaļķakmens molekuliņas draudzīgi devās pa rorēm taisnā ceļā uz kanalizāciju, nekur nepieķerdamās, vēl paraudamas līdzi rodņu no rorēm:)

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.