UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3
Re: udens filtrs
Autors: Myzikant ()
Datums: 14/09/2010 19:27

man tur augšā ir skrūve,bet viņu atskrūvējot ūdens nāk laukā

Re: udens filtrs
Autors: Rx ()
Datums: 14/09/2010 20:47

Vispār savādi...: Ūdens nāk no dīķa? Un pēc tam pa krānu? Vai dzeramais? Un tapēc parādās jautājums, kapēc vajadzīgs smalkais filtrs pirms sūkņa? Tam ir ļoti maza ūdens caurlaidība, it sevišķi ja jau piesārņots. Sūknis strādā īsu laiku ar lielu ražību. Patēriņš ir mazāks, ilgā laikā. To jāliek sūkņa izejā. Ieejā jāliek rupjais filtrs. Un : tie filtri, kas ieskrūvējami caurspīdīgā apvalkā, pareizi jāpieslēdz: virziens ūdenim ir uzrādīts uz korpusa. Tas ir, ūdens pienāk filtra ārpusē, un caursūcoties caur filtra masu, nonāk iekšpusē, un izvads ir pašā augšā. Tāpēc gaiss vienmēr aiziet prom. Poga uz filtra kalpo lai , pie atslēgta ūdens pievada-izvada, samazinātu spiedienu filtrā un to varētu atskrūvēt, lai mainītu filtra kartridžu.

Re: udens filtrs
Autors: Myzikant ()
Datums: 15/09/2010 09:56

ūdens no dīķa dušai ! filtrs nau smalkais bet tāds kas gružus nelaiž un filtrs uzstādits pareizi tur takš rakstīts IN AUT

Re: udens filtrs
Autors: Myzikant ()
Datums: 15/09/2010 10:00

bet kur pazūd gais kad pie aizvērtiem krāniem sūknis izslēdas ? un kad ieslēdzas sanāk ka gais kautkur pa trubām sasūcās ?

Re: udens filtrs
Autors: Rx ()
Datums: 15/09/2010 11:23

Muzikant: Ko saprot ar:" tas nav smalkais bet gružus nelaiž?" Vai tas ir šņore , balta vate iekšā...?Tas rada tāpat lielu pretestību, jo laiž cauri tikai dažu mikronu daļiņas.

Re: udens filtrs
Autors: Myzikant ()
Datums: 15/09/2010 11:55

udens vada sākumā kas ir dīķī ir tikliņs kas nelaiž lelielos gružus, bet pirms sūkņa filtrā ir smalkāks tīkliņš kas neļauj smiltīm iet cauri =) gribi teikt ka filtrā ir vaina ka viņā gais ta parādās ta pie aizvērta krāna pazūd ?

Re: udens filtrs
Autors: Rx ()
Datums: 15/09/2010 12:31

Mēģiniet saprast: Ja pirms sūkņa ir šis, caurspīdīgais kartridžu filtrs, tad tas ir uzlikts nevietā. Kapēc? Tapēc ka 1. Tas ir smalkais filtrs, nelielam patēriņam laika vienībā, un rada lielu pretestību sūknim. Tajā ir speciāla poga ūdens spiediena noņemšanai to mainot (jau rakstīju...). Tā poga stradā uz spiedienu sistēmā, tas ir, ja sistemā ir spiediens, poga noslēgta ar sistēmas spiediena spēku -tipa ventilis ar roku attaisāms). Kad strādā sūknis, tajā iesūkšanas caurulē veidojās mīnussspiediens (vakums...) un šī poga atverās un ļauj iesūkt gaisu. Kasešu filtrs paredzēts sistēmai , kas viemēr ir zem spiediena! Jums sūkšanas laikā ir vakums, retinajums, un gaiss ieplūst pa pogas vietu. Arī blīvēšanas sistēma filtram uzbūvēta , lai turētu spiedienu, nevis vakumu. Tādas ir domas. Bet par krānu kaut kas teiktajā ir nepateikts...Jums hidrofors nav? Sūknis bez hidrofora korekti nestradās.

Re: udens filtrs
Autors: Myzikant ()
Datums: 15/09/2010 13:38

hidrofora ir . tagad skatījos lielais burbulis vairs neparādās ir tādi maziņi un pēc ilgstošas darbības ar ieslēgtu krānu sūknis tomēr savāca spiedienu . es iedomājos ka tik ilgi vinš vāc spiedienu jo no atļautajiem 6m vinš man velk aptuveni 5 metru augstumā

Re: udens filtrs
Autors: Rx ()
Datums: 15/09/2010 14:53

Ko nozīmē: "ieslēgts krāns" Ir vai nu atvērts, vai aizvērts. Ja aizvērts- patēriņa nav un spiediens sistēmā aug ātrāk. Ja vaļā- spiediens aug lēnāk, vai neaug nemaz...

Re: udens filtrs
Autors: khe ()
Datums: 16/09/2010 08:58

Kas tas par sūkni, kam atļautais uzsūkšanas augstums ir 6m? Tagad visiem pašuzsūcošajiem ir ap 8-9m. Tas filtrs pirms sūkņa rada papildus slodzi, kas jau tuvina tiem 8-9m.

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  ********  ********   **    **  **    ** 
  **   **      **     **     **  **   **   ***   ** 
   ** **       **     **     **  **  **    ****  ** 
    ***        **     **     **  *****     ** ** ** 
   ** **       **     **     **  **  **    **  **** 
  **   **      **     **     **  **   **   **   *** 
 **     **     **     ********   **    **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727