UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
udens suknja problema
Autors: kasparsR ()
Datums: 06/03/2011 12:05

Sveiki,griezos pie jums pec palidziibas,nevaru iepupeet gaisu suknii,izjaucu visu sukni,iztiriju,parbaudiju membranu,bet viss ir kartibas,kad var ietekt vainas celoni?pumpejot gaisu bultinja uz nulles ,ludzu palidziet

Re: udens suknja problema
Autors: soseds2 ()
Datums: 06/03/2011 13:11

Japarbauda gaisa ventilis!

Re: udens suknja problema
Autors: kasparsR ()
Datums: 06/03/2011 13:25

tas noziime ka atkal jajauc araa?Vakar kad megjinaju iepumteet gaisu itkaa sanaca bet tad pekshnji nokrita uz nulles un vis nekustas nenovietas

Re: udens suknja problema
Autors: hmartins ()
Datums: 07/03/2011 07:10

Gaisa spiediens jāpārbauda ar auto riepu manometru tajā vietā kur pumpā gaisu iekšā. Tukšā tvertnē jābūt 1,5 bar. Šite smuki pastāstīts. [www.akvedukts.lv]

Re: udens suknja problema
Autors: Alvisss ()
Datums: 10/03/2011 10:44

Nedaudz vairāk pacietību. Man bij līdzīgi, izaucu, saliku - pumpēju, nekā, pumpēju - nekā. Mainu ventīļus, stukojujua kas par problēmu - beigās nedaudz ilgķ pappumpēju un parādās jau neliels spiediens. Sapratu, ka viss ok un sapumpeju līdz galam.
Bez tam nezūdamības likums saka, ka nevar tā būt, ka pumpē, pumpē, bet iekšā nekā nav. Bez tam, ja strauji nāk ārā, tad to var labi dzirdēt. Reāli 2 varianti - vai nu ventīls sūdīgs un nelaiž neko iekšā vai arī pumpis sūdīgs un nespēj uzpumpēt..

Re: udens suknja problema
Autors: umka ()
Datums: 14/03/2011 15:18

Man bija šāda pati šaize, izrādījās ka caurs sūcvads. Tipa tas izpaužas tā ka pumpējot gaisu ūdens kurš ir spiedkatlā tiek spiests atpakļ sūcvadā. Ilgi nevarēju sprast kas par desām līdz atkusa zeme un tai vietā kur ir sūcvada trase parādījās nezināmas izcelsmes peļķe. Ak jā aizmirsu piebilst sūknis neslēdzās arā! Tā arī visu ziemu nodzīvoju ar sūkni manuālā režīmā!

Re: udens suknja problema
Autors: umka ()
Datums: 14/03/2011 15:49

Atcerējos vēl vienu fīču! Sūknim bija sačakarējusies mice, nu tipa ir jābūt tā, ka tu uskrūvējot vai uzbāžot (kā nu kurā gadījumā)gaisa pumpja konektoru uz ventiļa, nenospiežas sūknī esošā ventiļa galviņa un gaiss netiek iekšā spiedkatlā. Tur tai konektorā pa vidu ir puļķis kurš nospiež ventili lai pumpējamais gaiss var ieplūst spiedkatlā!

Re: udens suknja problema
Autors: ibm ()
Datums: 22/03/2011 14:48

kasparsR, KURA bultiņa tev uz nulles???? SŪKŅA manometrs rādīs ŪDENS spiedienu sistēmā, tas ir pilnīgi nodalīts no gaisa spilvena, kas atrodas hidroforā (izplešanās trauka)aiz gumijas membrānas un kurā tu centies pumpēt gaisu.

Tātad, gaisu hidroforā pumpējam un mērām tieši tāpat, kā velosipēda vai autiņa riepā - iepumpējam un pamēram ar manometru, kā veļukam vai mašīnai - uzliekot to uz ventiļa. Aizmirstam sūknī ieskrūvēto ŪDENS manometru. Ūdens apgādes automātiem jeb sūkņiem ražotājs neparedz iebūvētu manometru GAISA pretspiediena kontrolei, tikai ŪDENS spiediena merīšanai sistēmā. Un ŪDENS spiedienam sistēmā IR JĀBŪT nullei brīdī, kad pārbaudi gaisa pretspiedienu balonā. Preizāk, kad taisies izveikt gaisa pretspiediena pārbaudi, jāatver kāds no ūdenskrāniem un "jānolaiž ūdens", kamēr spiediens ir nulle.

UMKA, tu kko interesantu tur raksti par tiem puļķiem gaisa nolaišanai :) Hidrofora ventiļi ir tieši tādi paši, kā mašīnām un veļukiem.



Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **      **  **     **  **    **   ******   **        
 **  **  **   **   **   **   **   **    **  **    **  
 **  **  **    ** **    **  **    **        **    **  
 **  **  **     ***     *****     **        **    **  
 **  **  **    ** **    **  **    **        ********* 
 **  **  **   **   **   **   **   **    **        **  
  ***  ***   **     **  **    **   ******         **  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727