UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Junkers termoregulators istabai
Autors: Reinisss ()
Datums: 17/09/2012 10:57

Labdien!

Man ir Junkers Cerclass gāzes katls. Istabās uz radiatoriem ir salikti termostati. Tagad plānoju piepirkt klāt automātiku, kas vadoties no istabas temperatūras ieslēdz un izslēdz apkures katlu. Ar šo domāju, ka būs ekonomiskāks efekts, lai teplās uzturētu minimālo temperatūru, kad esmu prom. Turklāt telpas pienācīgi uzsiltu prims ierodos mājās. Šobrīd domāju likt klāt Junkers termoregulatoru RDE10.1 (50 LVL).

Vai to ir sarežģīti pievienot katlam paša spēkiem?
Vai labāk ņemt Junkers termoregulatoru jeb ir labi, izdevīgāki citi varianti, kas ies klāt šim katlam un kuriem iespējams noteikt režīmu pa stundām?

Re: Junkers termoregulators istabai
Autors: aae ()
Datums: 17/09/2012 11:11

Tas Junkers RDE10.1 regulators tirgojās zem dažādiem brendiem, šim diezgan vienkāršajam modelim godīga cena būtu ap ~30Ls. Viņa funkcija ir atslēgt/saslēgt ķēdi pie iestādītās temperatūras, kopā ar iespēju saprogrammēt vajadzīgo temperatūru pa dienām/stundām. Būtībā tur var izmantot dejabkādu šāda veida regulatoru, ir 100 veidi ar lielākām vai mazākām programmēšanas iespējām. Par Ceraclass nezinu, Eurostar katlam bija vienkārši, paredzēta vieta kur pieslēgt 2 vadus, tas viss drošvien aprakstīts katla instrukcijā.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.