UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Siltās grīdas paklājs
Autors: AndrisP ()
Datums: 02/10/2012 19:24

Ir vēlme ieklāt silto grīdu paklāju zem flīzēm vannas istabā. Būvniecības viekalos pieejami vairāki varianti (tāpat ir pieejami siltās grīdas kabeļi, bez tīkla). Kāds mācēs pateikt no pieredzes kuru variantu un ražotāju labāk izvēlēties?

Pie viena apjautāšos: kāds ir vēlamais folijas biezums zem silto grīdu kabeļiem?

Re: Siltās grīdas paklājs
Autors: eildens ()
Datums: 02/10/2012 21:21

no pieredzes zinu, ka vienkārši ir strādāt ar "devi", vienīgais, ka pa tiešo liekot flīzi uz paklājiņa, drusku čakars ar līmeņiem, jo vadi te ir, te nav ārā no līmes, tādā ziņā labāk iestrādāt viņu kādā plānā grīdas līdzinātājā. foliju zem siltās grīdas nav jēga likt, jo atstarojošais efekts parādās pie 45 grādiem, kas siltajai grīdai nekad ne pat tuvu netiek sasniegti, jo tad būtu jāstaigā kā pa pannu...

Re: Siltās grīdas paklājs
Autors: alise34 ()
Datums: 02/10/2012 21:25

Atļaušos iespraukties tēmā - un kāda pieredze ir ar siltās grīdas plēvi (piemēram, www.thermofilm.lv)? Ja nemaldos, maksā 9 Ls/m2. Tas nav ļoti dārgi, salīdzinot ar plēvi?

AndrisP, cik atceros, kabelis sanāca krietni lētāk nekā tīkls.

Re: Siltās grīdas paklājs
Autors: AndrisP ()
Datums: 03/10/2012 10:06

Ok, ja tomēr ņem tikai kabeli (bez paklāja), jo tas kabelis ir lētāks - vai tur arī kāds režģis jāiestrādā, vai vienkārši saliek tos vadus flīžu līmē zem flīzēm?

alise34,- interesanta tehnoloģija. Vai kāds jau to ir izmantojis? Kādas ekspluatācijas izmaksas, salīdzinot ar standarta sildkabeļu risinājumu?

Re: Siltās grīdas paklājs
Autors: AndrisP ()
Datums: 04/10/2012 14:21

Vai tiešām nevienam nav pieredzes ar Thermofilm? Palasot reklāmrakstus, izklausās jau labi, bet nu kā ar to ir dabā.. Vai tiešām ir ekonomiskāk + veselībai arī labāk, un nekādu problēmu ilgtermiņa ekspluatācijā?

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.