UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Inženiertīkli :
Building.Lv Forums
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Lēts projekts jaunam latvenergo pieslēgumam
Autors:
AndrisL
()
Datums: 04/01/2013 22:26
Man arī taisīja SOS projekti. Topogrāfija + saskaņots EL pieslēguma projekts maksāja ap 350 LVL.
Mēneša laikā gatavs. Vēlāk to pašu topogrāfiju izmantoju mājas būvniecības projektam un asu nospraušanas akta sagatavošanai.
Mēneša laikā gatavs. Vēlāk to pašu topogrāfiju izmantoju mājas būvniecības projektam un asu nospraušanas akta sagatavošanai.
Autors:
aaaa
()
Datums: 05/01/2013 12:56
Meklee guuglaa, man, ja pareizi atceros, projekts bija 230 Ls (saskanjoshana 600Ls - nu par tevi vienkaarshi njirgaajas - piezvani un vismaz izlamaa vinjus, lai gan buutiba jazin apstaklji - reizem ir jaskanjo ar Latvijas Valsts Celjiem, Latvijas Dzelcelju utt, nu tad tur jau varetu paradities ari 4-ciparu skaitlji, jo tie kantori esot nepaarvarami birokraatijas midzenji un projektetajs jau zin, ka bez 15-reizhu braukshanas uz to kantori neko nenokaartos). Bet LE darbu izbuuves taami jau bez projekta nevar zinat - parasti pec projekta pabeigshanas ir konkurss uz izbuuvi un tad ari realais cipars paraadaas. Vot vai tur ko var mainiit - to nu gan es shaubos - vinji pashi to konkursu taisa un man likaas, ka "uzvar" pareizie cilveeki.
Autors:
aaaa
()
Datums: 05/01/2013 12:59
Jaa, man ari taisija S.O.S. projekti, kantoris Briana ielaa.
Autors:
Kikii
()
Datums: 09/02/2013 00:06
Iesaku SIA Elektro PM, kas atrodas Ogrē. Pieļauju, ka cena būs smieklīgi zema. Manā gadījumā 160Ls. Cits kantoris prasīja 1200Ls, kas ir tik pat cik pati elektrības pievilkšana.
Autors:
Kikii
()
Datums: 09/02/2013 00:09
Elektro PM veica arī visu saskaņošanu. Man atlika tikai dabūt parakstu no kaimiņa, kura zemi šķērsoja jaunā elektrolīnija.
Autors:
heinaste
()
Datums: 12/01/2021 14:05
Varbūt kādam ir kāds sakarīgs kantoris ko ieteikt par sakarīgām naudiņām
Autors:
onslowz
()
Datums: 12/01/2021 15:44
Visi kantori no lētākā gala prasa šobrīd ap 600 eur par projektešanu un saskaņošanu, protams, vajag topogrāfiju no mērniekiem vispirms. Topogrāfija ir 1,5-3 mēn, elektro projekts no 2-4 mēn. Topogrāfija tipiski izmaksā paris simtus. Termiņi var palikt krietni garāki, ja sanāk kads zemūdens šķērslis. Neko nevajag ieteikt - klausule rokā un zvanam, salīdzinam cenas. Te tūlīt paši sevi ieteiks.
Autors:
Pašdarbnieks
()
Datums: 12/01/2021 16:58
Nevaajg kantori, lieki izmesta nauda. Meklē sertificēts projektētāju, kas ar šitām rūķīstējām nodarbojas. MAn izmaksāja 250 eiro
Pašreizējā: 2 no 2