UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Atgaisošana otrā stāva siltajām grīdām
Autors: editable ()
Datums: 15/05/2013 10:35

Divi paziņas, katram savādāk - vienam otrā stāva siltajām grīdām ir uzstādīts atgaisotājs (taisīts pirms 5 gadiem), otram tikko celta māja un nekāds atgaisotājs nenāk, tikai izvilktas caurules un aukstais gals nāk atpakaļ - meistars esot teicis, ka viss strādās.

Kāda ir jūsu pieredze šajā jautājumā? vai sūknis izspiedīs gaisa burbuļus? Jo tādi laika gaitā tāpat veidojas. Ja nevar izspiest, tad tā ir papildu slodze sūknim... vai arī nē.... es pats tā kā par atgaisotāju.

Re: Atgaisošana otrā stāva siltajām grīdām
Autors: soseds2 ()
Datums: 15/05/2013 23:21

Viss atkarīgs no sistēmas konstrukcijas. Ja uz otrā stāva silto grīdu caurules nāk no kolektora pirmajā stāvā, tad jāliek atgaisotājs. Jā, otrā stāva grīdās vairāk krājas gaiss. Ja kolektors atrodas otrajā stāvā, tad atgaisotājs ir uz kolektora. Meistars jau var teikt visu ko, bet sistēma ir jāpalaiž un jāpārbauda.

Re: Atgaisošana otrā stāva siltajām grīdām
Autors: soseds2 ()
Datums: 16/05/2013 22:38

Otrajā stāvā jābūt atgaisotājam

Re: Atgaisošana otrā stāva siltajām grīdām
Autors: aaaa ()
Datums: 16/05/2013 23:16

Viss ir atkarīgs tikai un vienīgi no tā, kā sistēmu uzpilda - ja ar jaudīgu sūkni pilnībā atgaiso pa vienai cilpai, pārējās aizgriežot, tad nekāds gaiss tur iekšā pats no sevis klāt neradīsies. Ar pliku cirkulācijas sūkni gaisu no grīdām arī pēc 10 gadiem ārā nedabūt.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.