UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
tek dušas krāns
Autors: juris_k ()
Datums: 10/06/2014 21:28

Labvakar.Ir problēma ar dušas maisītāja pieskrūvēšanu-sienā uzgaļi priekš ekscentriem(nezinu kā īsti viņus sauc), ieskrūvēju tos,tad skrūvēju virsū krānu, bet jau reizes 100 un vienalga tek siltais-pil...bija lauziens nedaudz, bet to izlaboju,vienalga tek...it kā jau ir pielikti kādi pāris krānu bez problēmām a šitas nepadodas...kur varētu būt vaina - krāns lētais no Depo... var būt,ka maisītājā vaina vai tomēr manī...tek kur ekscentrs ar jaucēju saskrūvējas pa vītni nevis kur stiprinās uzgrieznis pie pasha jaucēja ...nezinu vai pietiekami korekti saraxtīju, bet centos...uz jautājumiem labprāt atbildēšu...jau iepriekš paldies par padomiem...

Re: tek dušas krāns
Datums: 10/06/2014 21:41

Man šķiet, ka tur tas savienojums ir ar saskrūvi, t.i. amerikanku bet ar gumijas blīvi. Ja virsmas stāv šķībi, tad nenoblīvēsies. Otrkārt, ekscentra virsmai arī būtu jābūt plakanai, nevis asai un paredzētai ar blīvējumu vītnē. Asā virsma arī nenoblīvēs, lai gan ekscentriem jau visos gadījumos būtu jābūt ar saskrūvi. Man kaut kā tā šķiet. Kopsavelkot gribas teikt, ka vaina nebūs maisītājā, bet ekscentros un to šķībumā, pārvilkšanā. Gumijas blīve arī gan jau būs izdeformējusies pēc 100 piegājieniem un pārvilkšanas.

Re: tek dušas krāns
Autors: juris_k ()
Datums: 10/06/2014 21:58

Nu ir vinji bisjku šķībi bet nu minimāli,man sievasmātai bija tā, ka vienu uzskrūvē un tat laužot divatā jāspiež pie otrā un nekas nepil, a man kkādi 2-3mm, vai tad tiešām jābūt līdz milimetram precīzi visur,tie ekscentri arī ir dažādos attālumos no sienas, arī kādi paris mm, bet tad to vienu paskrūvēju ārā pa vienu apli un tad it kā bija līdzīgi, bet vienalga pilēja...

Re: tek dušas krāns
Autors: varu varu ()
Datums: 10/06/2014 22:04

Krānam-maisītājam tajā vietā kur uzmaucās uzgrieznis (nezinu kā to sauc) un var atskrūvēt ar seškanti, mēdz rasties plaisas.

Re: tek dušas krāns
Datums: 10/06/2014 22:08

Ja salīdzina sievasmātes sistēmu, tad varbūt ir atšķirīgi spiedieni sistēmās + boilers bez izplešanās iespējas pastiprināti spiež uz siltā krānu, kad uzsilis.

Re: tek dušas krāns
Autors: juris_k ()
Datums: 10/06/2014 22:36

...nu skaidrs,ka kkas nav kārtībā ar tiem ekscentriem-jamēģina r't atkal kko saskrūvēt un tad jāiedod 15eur santehniķim ,lai mocās...:)...vnk principa pēc gribas to krānu vinnēt...:)...ne jau nauda žēl...būtu tās ūdens trubas vēl pats licis, tad zinātu kāpec jāmokas...:(

Re: tek dušas krāns
Autors: juris_k ()
Datums: 10/06/2014 22:37

a par to spiedienu tieši otrādi ir-man ir izplešanās trauks a viņai nav...:)

Re: tek dušas krāns
Autors: Zodčijs ()
Datums: 10/06/2014 22:55

Juri k....mana jausma - ja pēc atkārtotas (papildus - akurātākas) vītņu noblīvēšanas tek - met to detaļu ārā....tad jau laikam brāķis vai arī paši nomocījāt ( tā spriežu pēc veču komentāriem)

Pilnīgi un galīgi neesmu profs - padomju sistēmas man tēvs bija ierādījis - amatieriskā līmenī- bet ar modernajām - esmu uz Jūs....un labi ka tā - katram savs....visu labāk nezināt - cilvēka cietais disks ir normētas ietilpības - klāt nepiepirksi - un tas ir normāli...kaut kā tā - un labāk ka tā...jo vairāk vari sevi veltīt kādai vienai sūtībai....

Re: tek dušas krāns
Autors: ETT ()
Datums: 10/06/2014 23:25

Uzliec biezāku gumijas blīvi (vai divas), lai ir kur kļudai nodzēsties...

Re: tek dušas krāns
Autors: SerViss ()
Datums: 11/06/2014 00:19

Gadījums iz dzīves. Ekscentram plaisa pa vītni. Kad pievelk - šī paverās, kad izskrūvē - aizveras un kļūst neredzama.
Principa pēc tika veiktas dziļas deduktīvas pārdomas un vaina ieraudzīta zinātniska plakanknaibļu pieskāriena rezultātā, kas parādīja, ka vītne ir iegriezta pilnā materiāla biezumā (plānumā).
PS Ir gadījusies kādreiz arī kristāla glāze, kurai vienā punktā raksts izfrēzēts līdz iekšpusei. Ja šampanieti izdzer strauji, tad neko nepamanīsi, bet, ja pilnu noliksi uz galda, tad peļķe apkārt glāzei parādās visnesaprotamākajā veidā (ja nepielieto dedukciju).

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   *******    *******   ********  **     ** 
 **    **  **     **  **     **  **    **  ***   *** 
     **           **         **      **    **** **** 
    **      *******    *******      **     ** *** ** 
   **             **         **    **      **     ** 
   **      **     **  **     **    **      **     ** 
   **       *******    *******     **      **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727