UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Spēcīgs troksnis no pagrabtelpām
Autors: CyberGhost ()
Datums: 19/12/2014 01:30

Nu tad vajag nofilmēt visu to pasākumu pagrabā kaut vai ar telefonu un fiksēt visas vietas kur nāk lielākais troksnis - tuvinot kameru tām vietām un pēc tam parādīt to visu santehniķim.
Ja viņi turpina tēlot muļķi, tad izsaukt vel pašvaldībniekus lai sastāda aktus par miera traucēšanu(fiksejot decibelus) un tad apsaimniekotājiem un Rīgas siltumam šūt lietu klāt par miera traucēšanu un nolaidību.
Es pieņemu ka tur ir aizsērējušas trubas un ūdens zem liela spiediena traucoties cauri tiem šķēršļiem rada to troksni un vibrācijas.

Re: Spēcīgs troksnis no pagrabtelpām
Autors: CyberGhost ()
Datums: 19/12/2014 01:46

ā un ja vel nereaģē neviens, tad vispirms uz Bez Tabu un tad jau uz tiesu...

Re: Spēcīgs troksnis no pagrabtelpām
Autors: khe ()
Datums: 19/12/2014 08:38

Kurā vietā māja? Ja jugla, tad var mēģināt ar vienu parunāt.

Re: Spēcīgs troksnis no pagrabtelpām
Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis ()
Datums: 19/12/2014 09:29

Kopš cilvēce izdomāka tādu lietu kā gumija...tika izdomāta tāda lieta, kā cauruļvadu elastīga nostiprināšana izmantojot speciālas gumijas manžetes vai savādākus risinājumus... nu vismaz santehnikas grāmatās daudzi piemēri kā cauruļvadus jāstiprina vai elastīgi jāiekar, lai samazinātu saucamo "KORPUSA TROKSNI"?
Taču parksē tos es maz esmu redzējis, nu vismaz dzaudzīvojamo māju ietvaros. Tātad, ja ūdens caurules tieši novietotas uz iebetonētiem metāla stūreņiem vai stieņiem, tad nevar izvairīties no korpusa skaņas caur konstrukcijām.Caurulē triecieni veidojas hidrauliskas darbības rezultātā - dienā cilvēki ūdeni lieto biežāk un tādēļ ūdens plūsma caurulēs vienmērīgāka - trosnis vai nu nav, vai maz dzirdams, bet naktī - kopējais spiediens sistēmā augstāks un pietiek vienam dzērājam atvērt krānu, tiek iedarbināts šis hidrotrieciens visā cauruļvadā.

Re: Spēcīgs troksnis no pagrabtelpām
Autors: Jurijs2014 ()
Datums: 19/12/2014 13:14

Visas mūsu bēdas ir no ta, ka mūsu mājas santehniķis no Rīgas Siltuma negrib neko darīt pat par naudu,un atklāti mums to saka.Priekš kam viņam pūlēties,viņš jau savu algu saņems tik un tā,
Gumijas kompensatori bija ielikti uz apkures trubam,jo no sākuma domāja,ka trokšņo apkure.Bet trokšņi palika,tātad apkure nepričom.Kad atnāk kāds no Namu pārvaldnieka,protams, dienas laikā, tad dzīvoklos stāv pilnīgs klusums,laikam ūdens spiedienu piegriež un viss.Vajadzīgs normāls meistars kas zinās ko darīt.Jo visi šie nenormālie trokšņi un grīdu drebšana sākušies tikai šogad.Līdz šim nodzivojām šajā mājā 25 gadus un viss bija normāli. Mēs esam Purvciemā.

Re: Spēcīgs troksnis no pagrabtelpām
Autors: CyberGhost ()
Datums: 20/12/2014 18:18

nu tad jāiet pa ķēdīti uz augšu - priekšniecība - Rīgas dome - Ušaks - Bez Tabu - tiesa.
Apbrīnojami, cilvēki nav mierīgi gulējuši pus gadu, bet reāli neko nedara lietas labā :)

Re: Spēcīgs troksnis no pagrabtelpām
Autors: Jurijs2014 ()
Datums: 20/12/2014 21:12

No RNP priekšņiecības un no Rīgas Domes visas sūdzības nāk atpakaļ uz RNP,atkal tie atnāk dienas laikā, saka ka neko nedzird un ka mājā dzīvojošie ir slimi,kam ir problēmas ar ausim,kam ar asins spiedienu,nu taisa no mums idiotus.Pēc tam atbild Rīgas Domei ka mājā viss ir kārtība un ar to viss beidzas.Kad ejam uz RNP uz pieņemšanu ,tad viņi būtiski dzen projam un saka lai viņiem uz šķīvīša atnestu trokšņu pierādījumus.Brīnums ka RNP un Rīgas Domi neinteresē tas,ka dreb grīdas un pastavīgi trubas sit pa paneļiem.Un pēc tam vēl brīnas ka balkoni krīt nost no mājam..Protams,jā pastāvīgi no pamatiem kratīt ēku ,tad jau ne tikai balkoni kritīs.Drīz jau 1.stāvs iebruks pagrabā. Tāpēc es šeit jautāju,kas un kā var mums palīdzēt neiejaucot Domi,un t.t.
Gaidam padomus vai kontaktus.

Re: Spēcīgs troksnis no pagrabtelpām
Autors: CyberGhost ()
Datums: 20/12/2014 21:39

Palīdzēt var tikai labs jurists un varbūt pat BezTabu... jo neviens santehniķis nedrīkst līst pat tuvumā pie RS trubām un iekārtām un arī pie pilna prāta nelīdīs...
Kur problēma nofilmēt ar telefonu visu to troksni un drebošās trubas?

Re: Spēcīgs troksnis no pagrabtelpām
Autors: Jurijs2014 ()
Datums: 20/12/2014 23:32

Visi trokšņi sākās aiz siltummezgla sūkņiem,bet tas ir siltummezgla telpas.,kur mums nav piekļūves.Es domāju ,ka trokšņus dara karstā ūdens trubas.
Mums ir atslēga no pagraba.Varbūt te forumā ir meistari no RS,kam ir piekļūve un pieredze ka rīkoties tādā situācija,mēs jau neesam vienīgie Rīgā,kam bija tādas problēmas.Skaidrs,ka aiztikt pašiem neko nevar,bet varbūt normāls mestars varēs noteikt trokšņu iemeslus,vai varēs sarunāties ar mūsu santenniķiem vai.kaut kādu defekta aktu uzrakstīt ar ko mēs varēsim doties vai RNP vai Rīgas Domē.Kaut kas taču jādara,jo kaimiņienei jau palika slikti no bezmiega naktīm no trokšņa ,saucam ātros naktī,ārsti arī dzirdēja troksni dzivoklī no pagraba,bet izziņā neko neuzrakstīja.

Re: Spēcīgs troksnis no pagrabtelpām
Autors: CyberGhost ()
Datums: 21/12/2014 01:25

nu tad sauciet katru nakti pašvaldības policiju par miera traucēšanu, viņiem jākonstatē tie trokšņi un tālāk jau jums būs čupiņa ar protokoliem ko iesniegt kur vajag...

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **      **  **      **  **    **   *******  
 **   **   **  **  **  **  **  **  ***   **  **     ** 
 **  **    **  **  **  **  **  **  ****  **  **        
 *****     **  **  **  **  **  **  ** ** **  ********  
 **  **    **  **  **  **  **  **  **  ****  **     ** 
 **   **   **  **  **  **  **  **  **   ***  **     ** 
 **    **   ***  ***    ***  ***   **    **   *******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727