UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Inženiertīkli :
Building.Lv Forums
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 3 no 3
Re: Ūdens atdzelžošanas/mīkstināšanas iekārtas izvēle?
Autors:
v_t
()
Datums: 06/10/2016 10:34
ko var mocīties ar minējumiem?
iegūglē frāzi "ūdens atdzelžošanas un mīkstināšanas iekārta" un pēti piedāvājumu, teorētisko pamatojumu, cenas u.t.t.
tā sistēma darbojas.
iegūglē frāzi "ūdens atdzelžošanas un mīkstināšanas iekārta" un pēti piedāvājumu, teorētisko pamatojumu, cenas u.t.t.
tā sistēma darbojas.
Autors:
Hmm
()
Datums: 06/10/2016 10:44
Biju pārliecināts, ka zinu, bet JanisJanis piedāvā zilos graudiņus :) Dzelzīti ar to noņems, cietību - nē.
Autors:
Vidzeme
()
Datums: 12/10/2016 21:42
Ir ar sveķiem-minerāliem un ir ar gaisa plūsmu? Gribas jo vienkāršāk,jo labāk. Cietiba un dzelzs man ūdeni par daudz,ir dzilurbums.
Autors:
Edgus
()
Datums: 18/10/2016 00:27
Ja vajag noņemt gan cietību, gan dzelzi, tad jāņem mīkstināšanas iekārta ar sveķiem. Likvidēs cietību un arī dzelzi līdz kādiem 2-3 mg/L noņems. Iekārtas ar gaisa plūsmu (vai ziliem graudiņiem) noņems dzelzi, bet cietību tas neietekmēs necik.
Ja interesē sīkāk par metodēm, droši uzzvani 20005280. Palīdzēsim ar problēmas risinājumu.
Ja interesē sīkāk par metodēm, droši uzzvani 20005280. Palīdzēsim ar problēmas risinājumu.
Autors:
mw
()
Datums: 19/10/2016 20:55
es uzliku atdzelžotāju (ar gaisu), un par mīkstināšanu vairs nedomāju, tas nekādu traucējumu man nedara (trauķenē tikai jāiepilda sāls). Tikkai viens mīnusss - kompresors dārgs, bet ja nostrādās 7g, būs ok.
Autors:
Vidzeme
()
Datums: 25/10/2016 23:32
Kā Tev ir tagad ar ūdeni,cietiba un dzelzs?Cik maksa kompresors?
Pašreizējā: 3 no 3