UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Inženiertīkli :
Building.Lv Forums
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Skaļš vannas istabas ventilators
Autors:
s1234
()
Datums: 16/08/2016 18:28
Šāds ventilators: [www.gaisastudija.lv]
Ja linkā nerāda, tad SILENT-100. Ražotājs: Soler-Palau.
Palicis skaļš. Skaņa it kā kaut kas ķertos. Fiziski pārbaudot (paurķējot ar pildspalvu, kad nav ieslēgts, jo savienots kopā ar elektrības slēdzi – ieslēdzas elektrība un līdz ar to arī ventilators) ventilators griežas brīvi. Skaļā skaņa ir ne vienmēr – uzrodas un pazūd. Aprakstā lasu, ka ventilators ir ar gulti. Tad jau, laikam, tas būs nobeidzies vai arī iet uz beigām?
Ja linkā nerāda, tad SILENT-100. Ražotājs: Soler-Palau.
Palicis skaļš. Skaņa it kā kaut kas ķertos. Fiziski pārbaudot (paurķējot ar pildspalvu, kad nav ieslēgts, jo savienots kopā ar elektrības slēdzi – ieslēdzas elektrība un līdz ar to arī ventilators) ventilators griežas brīvi. Skaļā skaņa ir ne vienmēr – uzrodas un pazūd. Aprakstā lasu, ka ventilators ir ar gulti. Tad jau, laikam, tas būs nobeidzies vai arī iet uz beigām?
Re: Skaļš vannas istabas ventilators
Autors:
mmm
()
Datums: 16/08/2016 19:43
Neatbildeesu uz tavu probleemu, bet pajautaat gribu..
Esmu noleemis arii pirkt to silent100, jautaajums: vai vinam diametrs ir 100, vai arii vins lien 100 trubaa, respektiivi pats vins ir nedaudz mazaaks.
Man ventilaacijas truba ir chotka 100.
Esmu noleemis arii pirkt to silent100, jautaajums: vai vinam diametrs ir 100, vai arii vins lien 100 trubaa, respektiivi pats vins ir nedaudz mazaaks.
Man ventilaacijas truba ir chotka 100.
Autors:
DsKs
()
Datums: 16/08/2016 21:03
100 silentam arejais diametrs ir 98 un vins perfekti ielien 100 ventilacijas skarda gaisa vada ... var uzsedinat uz kadu silikonu nedaudz pat ...
Autors:
s1234
()
Datums: 16/08/2016 21:18
Par izmēriem neko nezinu. Esmu sieviete, kas tikai māk saplīsušās mantas vietā nopirkt tieši tādu pašu :)