UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Santehnikas lodāmurs
Autors: boom ()
Datums: 23/08/2016 21:09

Kāds var ieteikt, kur var iegādāties par sakarīgu cenu plastmasas cauruļu lodāmuru?
Nepieciešams paša vajadzībām, kādas lielākās atšķirības, nianses un raksturlielumi, kuriem būtu jāpievērš uzmanība? Varbūt variet padalīties pieredzē, kam pievērst uzmanību?

Re: Santehnikas lodāmurs
Autors: Martins. ()
Datums: 23/08/2016 21:41

Nopirku depo. Maksa 48e. Firmu neatceros. Savilku visas udens trubas maajaa. Sudziibu nav, esmu apmierinats.
Janem veraa, ka man nav ar ko salidzinat.

Re: Santehnikas lodāmurs
Datums: 23/08/2016 22:31

Domāju, ka vienkāršām vajadzībām der vislētākais kāds vien ir atrodams. :) Es pirku pa kādi 30 ls, riktīga ķīna. Tur nu nekāda high tech nav - ir jauda W un galvas. Vai nu silda un viss ok, vai arī brāķis un nenotiek nekas. Es arī visu ko vajag salodēju. Pie kam lodēju arī 8bar pneimatikai līnijas, kas ir it kā prasīgāk nekā mājas 2bar ūdens vai tml. Ja pirkt tad var paskatīties cik un kādas galvas nāk komplektā - jo vairāk jo labāk pie zemākas cenas. Protams, ka galvas var piepirkt arī atsevišķi, bet nu labāk lai cenā jau ir iekšā. Nu vēl varētu būt mazliet no svara parocīgums - bet tas ir profiem, kuro ar to strādā diendienā un lien visādos nereālos kaktos nevis mājām. Tā ka uz šo var arī neiespringt un droši nemt arī lietotu, ja tas silda. :)

Re: Santehnikas lodāmurs
Autors: boom ()
Datums: 24/08/2016 19:02

Paldies par ieteikumiem, pirkšu kādu pieejamo, tad redzēs kā ies, pagaidām to darbu nav daudz, kas jāizdara, tad redzēs, kā būs varēšu padalīties pieredzē arī es.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.