UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

bypass ventīlis vai vārsts
Autors: pauks ()
Datums: 09/09/2016 22:38

Kungi, lūdzu, izskaidrojiet man šī vārsta nozīmi. Man tāds ir siltajai grīdai pie kolektora. Kas tas ir un ar ko viņš atšķiras no parasta aizbīdņa? Kolektoram ir plūsmas regulatori, bet ko es varu īsti saregulēt ar to bypass es neesmu šobrīd izpratis līdz galam.

Re: bypass ventīlis vai vārsts
Autors: pip ()
Datums: 10/09/2016 08:30

Parspiediena varsts. Lidzarjauno suknu paradisanos vinu var nelikt. Ja ir Siltumsuknis. Tad jaliek. Lai plusma nesamazinatos ja visi loki aizverasciet.

Re: bypass ventīlis vai vārsts
Autors: pauks ()
Datums: 10/09/2016 17:50

Jā, tas ir siltumsūknim! Bet kāda nozīme ir tā regulācijas iespējām? Griezt vaļā līdz brīdim kamēr nemet ārā kļūdu? Un kas notiek, ja atgriezts ir vairāk par to, kad nemet kļūdu? Tam ir kāda ekonomijas nozīme vai vienkārši strādā/nestrādā funkcija?

Re: bypass ventīlis vai vārsts
Autors: pip ()
Datums: 10/09/2016 19:35

Ir silto gridu kolektori kur jau ir iebuvets bypass. Lai sukni nenokautu. Siltumsukna gadijuma. Vai nu vismaz 2 loki ir vala bez servomotoriniem vai hidro izlidzinatajs ar velvienu sukni. Ta ir aizsardziba ss pret aizsalsanu plaksnu siltummainim. Ss gadijuma dazreiz bypass var nenodrosinat nominalo caurpludi. Un bus kluda. Vari ati lietot aizbidni. Tikai tad udens tur ies cauri visslaik. Bypass gadijuma tikai tad kad visi loki bus ciet.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.