UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
VentSys?
Datums: 04/05/2020 13:43

Sveicināti!
Kāda pieredze un atsauksmes par ventsys gaisa pieplūdes iekārtu/filtru (nezinu, kā to nosaukt)? Dod solīto efektu par svaigu un tīru gaisu mājā?
Kādas būtu alternatīvas šim 'pasākumam'?

Re: VentSys?
Autors: gribu zināt.... ()
Datums: 04/05/2020 15:03

Sveiks. Es nopirku "airbox" līdzīgs ,kā ventsys ,bet cik sapratu nedaudz lētāks.
Nu gaisa apmaiņa notiek katrā ziņā. Bet nu ja ārā lapas kurinās caur to filtru tāpat dzīvoklī jutīs tas gan . Bet ja salīdzina,cik "sasmakusi" bija istaba bez šīs ventilācijas tad starpība ir jā. Pirku laikam par 20 eiro

Autors: Jēkabs ()
Datums: 27/05/2020 21:55

Man Liepājā vecākkiem bija airboks vai kautkas tamlīdzīgs un tas lielā vējā svilpoja , Rīgā sev dzīvoklī ieliku ventsis un man tas labāk patīk , kā arī pats var izgriezt filtru un nav jāmeklē veikalos pa dārgo lai nomainītu .
Un pats galvenais , pa ziemu nesvīda logi :)

Autors: Māris B. ()
Datums: 26/01/2022 20:02

Uzliku sev ventsys.Pie ārgaisa temperatūras -3C istabā grādi bija tikai par 0,4C mazāk! + tik tiešām svaigs gaiss. Tikai cena varētu būt mazāka. Uzstādīšana vienkārši super! IESAKU!!!

Autors: Vigucis ()
Datums: 31/07/2024 17:36

Monica :D Tu nu gan izspļāvi par gaisa attīrītāju saliidzinot ar svaiga gaisa pieplūdi ventilācijai kā tādai , nav svarīgi caur logu vai sienu :) .... kaa gaisa attiiriitaajs ražo svaigu gaisu un samazina CO2 telpā ??????

Autors: Jānis Betler ()
Datums: 06/11/2024 15:45

Sveiki!
Man ir uzstādīts AirBox Comfort, un esmu apmierināts ar tā darbību. Sākumā biju skeptisks, bet pēc mēneša lietošanas jūtu lielu atšķirību – gaisa kvalitāte ir kļuvusi ievērojami labāka, it īpaši guļamistabā. Agrāk istaba bieži likās "sasmakusi", bet tagad gaiss ir svaigāks, un naktī ir vieglāk elpot. Arī logs ir beidzis svīst, it īpaši ziemā, kas bija liela problēma.
Vēl viens pluss ir tas, ka lielu vēju laikā vārsts darbojas klusi, bez svilpošanas vai citām skaņām. Esmu priecīgs, ka izvēlējos šo modeli, un cena ap 20 eiro arī bija pieņemama.
Nesen uzzināju, ka ir pieejams arī AirBox Eco modelis ar filtru, kas varētu būt īpaši aktuāls mājām, kurās logi ir vērsti uz ceļu vai vietās, kur ir daudz putekļu. Filtrs palīdz samazināt putekļu un piesārņojuma daļiņu iekļūšanu telpā, tādēļ plānoju apsvērt šo modeli nākamajam projektam.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **   **   ***   **     **     **    ** 
 **     **  **  **    ****  **     **         **   
 **     **  *****     ** ** **     **        **    
 **     **  **  **    **  ****     **       **     
 **     **  **   **   **   ***     **       **     
  *******   **    **  **    **     **       **     

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727