UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Skaitītāja pārnešana
Autors: lukas11 ()
Datums: 23/10/2023 17:34

"Mēs vēlamies dalīties ar mūsu lielisko stāstu par seksuālās dzīves uzlabošanu. Sākotnēji mūsu attiecības bija rutīnas un trūka kaislības. Taču, izlasot grāmatas, daloties ar sapņiem un izveidojot atvērtu dialogu, mēs ieguvām lielisku seksuālo dzīvi [lv.levelsex.com] Izmēģinājām jaunus piedzīvojumus un eksperimentējām kopā. Svarīgākais bija savstarpējais uzticēšanās un sapratne. Mūsu attiecības ieguva dziļāku savienojumu, un seksuālā enerģija bija pieaugusi. Tādējādi mēs esam pierādījums tam, ka atvērts un atsaucīgs attiecību risinājums var radīt brīnumus mūsu seksuālajā dzīvē. Turpiniet rūpēties viens par otru un eksperimentēt kopā!"

Re: Skaitītāja pārnešana
Autors: ugu ()
Datums: 23/10/2023 22:02

> mēs ieguvām lielisku seksuālo dzīvi

Pārnesot skaitītāju?..

Re: Skaitītāja pārnešana
Autors: ImantsL ()
Datums: 02/04/2024 21:39

Man ir vēl labāka pieredze. Bojāts kabelis līdz skaitītājam. Skaitītājs Garažā. Atbrauc meistari, nevar atrast kur tas kabelis ir, jo projektā ir tā bet dabā ir kas pavisam cits. Atrod mana kabeļa galu (vara dzīslas, ar uzrakstu klienta kabelis) ne tur kur tam jābūt. Paziņo ka tā ir tīri mana problēma un brauc prom. ST no biroja piezvana un skatās projektā un saka, protams, pēc manas piederības esot kabelis no gaisvadu pieslēguma vietas līdz manai adressei. Bet neviens nevar paskaidrot kāpēc no tās gaisvadu pieslēguma vietas tiek nobarotas vēl 2 mājas un kādēļ manas piederības kabelim otrs gals ir no kapara, ne tajā vietā kur būtu jābūt, kurš ir licis mufti (95% ka tajā arī ir problēma) un uzstāj ka tā ir personīgi privāti mana problēma. Uz jautājumu kā lai tad es to savu kabeli laboju - meklē firmu, kas to risina. Kad atrodu tad varu vienot to savu kabeli no gaisvada nost? - jā. Bet ko darīs kaimiņi? - āaāāā... nu bet kabelis lai kur un kāds tas būtu jālabo man. Rakstiski neviens nevienu atbildi nesniedz. Viss notiek tikai mutiski.

Re: Skaitītāja pārnešana
Autors: agrais ()
Datums: 03/04/2024 07:31

Ta īsti no tava skaidrojuma neko nevar saprast... Lidz skaitītājam ir ST piederība, no skaitītaja tava...Un viss!Kas tavā piederībā, tas jāremontē pašam, ST tur nekadas darīsanas,vini tik noblombē. Man bija situacija kad pie skaititaja nosvila 0, un attiecigi kafejnicā nodega viss kas bija, pa kadiem 4k eiro. Itkā tā savienojuma plaksne jau atradas manā piederībā...bet, problema ta, ka tur viss noblombets, un es tur kaut ko pārbaudīt un pievilkt nemaz netieku klat. Tad pēc ilgiem cīniņiem st tomer atzina savu vainu ....

Re: Skaitītāja pārnešana
Autors: ImantsL ()
Datums: 03/04/2024 20:29

Parasti tā ir ka līdz skaitītājam. Bet, ne vienmēr. Manā stāstā tā vēl ir pati mazākā bēda. Piederības akta kā tāda viņiem neesot kur shematiski attēlots kur sākas mana atbildība. Dabā nekas neatbilst projektam. Es pagaidām neatmetu cerības un smago munīciju pietaupu. Cerams labosies un tomēr risinās.
Bet skaidrs ka pirmā reakcija ir ļoti labi trennēts noraidījums.

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **      **  ********   ********  ********  ********  
 **  **  **  **     **  **        **        **     ** 
 **  **  **  **     **  **        **        **     ** 
 **  **  **  ********   ******    ******    **     ** 
 **  **  **  **         **        **        **     ** 
 **  **  **  **         **        **        **     ** 
  ***  ***   **         ********  ********  ********  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727