UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Inženiertīkli :
Building.Lv Forums
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 3 no 4
Re: Iebūvētais putekļsūcējs...
Autors:
Rx
()
Datums: 26/02/2007 18:11
Jūs šos putekļu sūcējus nosaucāt par pro. Tad zem šāda putekļu sūcēja nosaukuma internetā nav neviena.... Vajadzēja korekt: profesionālais, prof. Ja vēlaties palīdzēt, tad dariet to...nevis čakarēt.
Autors:
elektriķis Māris
()
Datums: 26/02/2007 19:19
mieru tikai mieru.
pro->profesionāls/is utt., prof.-> profesors
google "profesionālie putekļusūcēji" un atbilde pašā pirmajā linkā -> [www.google.lv]
peace
pro->profesionāls/is utt., prof.-> profesors
google "profesionālie putekļusūcēji" un atbilde pašā pirmajā linkā -> [www.google.lv]
peace
Autors:
celju_maju
()
Datums: 09/03/2007 21:32
Es kā tēmas aizsācējs varu teikt, ka www.beam.lv atstāja vislabāko iespaidu par sevi. Un, ka kāds reaģētu tik ātri uz manām vajadzībām un tikpat ātri kaut ko izdara, vispār neesmu saskāries:)
Vislielāko jautrību sagādāja kautkāds meistars jānis, kurš tāmi uztaisīja par 30% lielāku ar kaut kādām leišu vai poļu daļām.... Beigās pzavanīja un pateica, ka ja mani gadījumā interesē viņa piedāvājums, viņš esot nokritis no stalažām un nevarot strādāt, bet pirmo iemaksu gan varēsot paņemt:)
Vislielāko jautrību sagādāja kautkāds meistars jānis, kurš tāmi uztaisīja par 30% lielāku ar kaut kādām leišu vai poļu daļām.... Beigās pzavanīja un pateica, ka ja mani gadījumā interesē viņa piedāvājums, viņš esot nokritis no stalažām un nevarot strādāt, bet pirmo iemaksu gan varēsot paņemt:)
Autors:
gatis.K
()
Datums: 12/03/2007 17:39
es te taa paarlasiiju sjo teemu un rodas jautaajums-kam tas viss ir vajadziigs!? neredzu tam nekaadu praktiskumu!!! pa taadu naudu var nopirkt tik daudz putekju suuceejus ka katraa istabaa var pa vienam ielikt! o.k nebuus jaastaipa puteklju suuceejs bet caurule taapat ir jaastaipa un kautkur jaanovietoo!!
Autors:
v_t
()
Datums: 12/03/2007 18:25
pats, pats galvenais ir tas, ka putekļus izpūš ārpus telpām. un viss. pats sūciens ir daudz vienkāršāks par parastajiem, kas aprīkoti ar visādiem filtriem.
Autors:
gatis.k
()
Datums: 19/03/2007 18:42
tadjau vispaar kolosali ! vasaraa cilveeki parasti veedina majas atverot logus! sanaak taads kaa burvju aplis - pusjam aaraa putekljus un veejinjs tos sanes atpakalj nu nejau visus protams arii melnais spiidiigais autinjs sanjem savu tiesu un salons kuru veediinaam vasaraa arii nepaliek besjaa!!!
Autors:
celju_maju
()
Datums: 19/03/2007 18:45
Praktiskums rodas tā:
1. Kā jau v_t rakstīja, izplūdes gaiss tiek izpūsts atmosfērā
2. BEAM uzsūkšanas jauda ir divreiz lielāka, kā jebkuram parastajam ps.
3. Nav nekādu maināmu filtru, resp pēc pāris gadiem nebūs tie filtri jāmeklē kaukādā ebuy.
4. BEAM ir efektīgāks par citiem ps.
5. Šaubos, ka gatis.K cienījamā dzīvesbiedrene domā tā pat par to staipīšanu, jo ir starpība vai staipīt mega ūber ūdens aparātu pa trepēm vai tikai šļūteni....
Mani šie argumenti, kā arī pasaules pieredze ar BEAM ps un to ilgmūžība pārliecināja:)
1. Kā jau v_t rakstīja, izplūdes gaiss tiek izpūsts atmosfērā
2. BEAM uzsūkšanas jauda ir divreiz lielāka, kā jebkuram parastajam ps.
3. Nav nekādu maināmu filtru, resp pēc pāris gadiem nebūs tie filtri jāmeklē kaukādā ebuy.
4. BEAM ir efektīgāks par citiem ps.
5. Šaubos, ka gatis.K cienījamā dzīvesbiedrene domā tā pat par to staipīšanu, jo ir starpība vai staipīt mega ūber ūdens aparātu pa trepēm vai tikai šļūteni....
Mani šie argumenti, kā arī pasaules pieredze ar BEAM ps un to ilgmūžība pārliecināja:)
Autors:
Inta
()
Datums: 27/03/2007 00:23
Labdien,
Biju celtniecības izstādē Ķīpsalā un tur tika piedāvāti iebūvētie putekļsūcēji no daudz un dažādām firmām(Krausens,Aertecnica,Beam,Vaculfo, DrainVac utt.). Tagad nezinu, kuru labāk izvēlēties. Vai kāds no savas pieredzes varētu man ieteikt kādu firmu no šeit minētajām, izņemot BEAM, jo par to jau es izlasīju forumā.
Paldies jau iepriekš.
Biju celtniecības izstādē Ķīpsalā un tur tika piedāvāti iebūvētie putekļsūcēji no daudz un dažādām firmām(Krausens,Aertecnica,Beam,Vaculfo, DrainVac utt.). Tagad nezinu, kuru labāk izvēlēties. Vai kāds no savas pieredzes varētu man ieteikt kādu firmu no šeit minētajām, izņemot BEAM, jo par to jau es izlasīju forumā.
Paldies jau iepriekš.
Autors:
celju_maju
()
Datums: 27/03/2007 23:05
Es diezgan cītīgi visas šīs firmas un piedāvājumus izpētīju.
1.Vacuflo -> mīnuss ir cena un ciklona princips, ko viņi reklamē, jo ciklona princips ir visos putekļsūcējos, a viņiem motoru nekas neaizsargā.
2. DrainVac -> ļoti liela iespēja, ka kautkas var sabojāties vai aizsērēt kanalizācijā. Šitie ir vairāk industrialie ps.
3. Aertecnica vispār ir kaukāds itāļu brīnums ar spīdīgām podziņām. Tas nevar tikt ņemts vērā, kā nopietna izvēle.
4.Krausens -> [www.ptac.gov.lv]
cik sapratu, nav nopietnas garantijas, tikai miglu pūš acīs.
1.Vacuflo -> mīnuss ir cena un ciklona princips, ko viņi reklamē, jo ciklona princips ir visos putekļsūcējos, a viņiem motoru nekas neaizsargā.
2. DrainVac -> ļoti liela iespēja, ka kautkas var sabojāties vai aizsērēt kanalizācijā. Šitie ir vairāk industrialie ps.
3. Aertecnica vispār ir kaukāds itāļu brīnums ar spīdīgām podziņām. Tas nevar tikt ņemts vērā, kā nopietna izvēle.
4.Krausens -> [www.ptac.gov.lv]
cik sapratu, nav nopietnas garantijas, tikai miglu pūš acīs.
Autors:
v_t
()
Datums: 23/08/2007 16:50
iegādājos un uzstādīju beam sūcienu bu-195. ierīkoju divas rozetes, katru savam stāvam. šļauka 12 metru gara, ar slēdzi, visur tiek klāt. var, pat, izstiept laukā un tīrīt auto.
ir ērti, ka nav jāstaipa līdzi nekādi bunduļi. sūkšanas jauda ir pietiekoša, bet nekāda ūberkrutā. varētu salīdzināt ar 1979. gadā pirktā sūciena "ciklons" jaudu. respektīvi, nav jābaidās, ka varētu iesūkt kaķi, piemēram.
tā kā pats aparāts atrodas tāļu prom, tad visa padarīšana ir daudz klusāka.
maina gaisu telpās.
kopumā ir ok.
izvēloties pašu minimumu, iznāca ap 500 ls + vēl mazliet.
ir ērti, ka nav jāstaipa līdzi nekādi bunduļi. sūkšanas jauda ir pietiekoša, bet nekāda ūberkrutā. varētu salīdzināt ar 1979. gadā pirktā sūciena "ciklons" jaudu. respektīvi, nav jābaidās, ka varētu iesūkt kaķi, piemēram.
tā kā pats aparāts atrodas tāļu prom, tad visa padarīšana ir daudz klusāka.
maina gaisu telpās.
kopumā ir ok.
izvēloties pašu minimumu, iznāca ap 500 ls + vēl mazliet.
Pašreizējā: 3 no 4