UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iebūvētais putekļsūcējs...
Autors: celju_maju ()
Datums: 09/01/2007 20:05

Sveiki!

Noteikti kāds mājā ir ielicis šādu lietu.
Reklāmās jau izklausās ļoti labi, apraksti arī ir ok, piem www.beam.lv.
Vai kāds lietotājs var pateikt kādas atziņas par tā lietošanu, tā ērtumu utt....

Jau iepriekš, paldies!!!

Re: Iebūvētais putekļsūcējs...
Autors: Rx ()
Datums: 10/01/2007 04:27

Man putekļu sūcēja caurulē sakrājas un pielīp, ārā nenāk, putekļi. Ko tie dara tajās iebūvētajās caurulēs? Tur laikam putekļu ērcītes, kodes ka biezs? Arī šādi tādi citi kukaiņi var samesties.!!?? Bet tā jau nebūtu slikti- visa putekļainā masa kas iesūkta 100% nonāk ārā. Un putekļu sūcējs nav jāsiepj. Bet citas tēmas vērta ir saruna par H2o putekļu sūcējiem: Pamēģināju Reibow- gaiss tiešām patīkamāks klūst. Bet izstādē aprunājoties ar citas sistēmas pārstāvjiem, teica ka tā vienkārši viss nav: Baktērijas tieši atdzīvojās kad mitrums tiek piešpricēts. Varbūt jāliek klāt atkal kāda inde....smarža.

Re: Iebūvētais putekļsūcējs...
Autors: v_t ()
Datums: 10/01/2007 17:06

es arī skatos uz iebūvējamā sūcekļa pusi. laba lieta. un neadekvāti dārga.
putekļu ērcītes? ja tur kāda ir, tad sekundi pēc aparāta ieslēgšanas nav. un parastā sūcekļa šļaukā takš arī viņas var sarasties.
galvenā fīča iebūvētajam ir putekļainā gaisa izvadīšana ārpus telpām. bet vai tas maksā 600 ls? to pašu efektu var panākt ar parasto, izliekot viņu ārā vai piekombinējot izvadu. par 100 ls var nopirkt riktīgi jaudīgu aparātu.
atliks iegādāties garo šļauku. un viss.

Re: Iebūvētais putekļsūcējs...
Autors: elektriķis Māris ()
Datums: 10/01/2007 19:17

Ja tajā cenā ir iekļautas visas caurules un citi montāžas pribambasi, tad nav diez ko dārgi, jo tur jau tās trubas ir speciālas, vai kā savādāk, tad tiek nodrošināta sūcēja ieslēgšana no jebkuras pieslēgvietas - IMO tur nav slēdžu, vajadzētu būt kautkam gudrākam.

Re: Iebūvētais putekļsūcējs...
Autors: EjTakTu ()
Datums: 10/01/2007 20:19

Šitajā linkā kādi 3 raksti par iebūvētajiem putekļu rīmām. Tur gan plusi, gan mīnusi, utt.
[www.ivd.ru]

Re: Iebūvētais putekļsūcējs...
Autors: v_t ()
Datums: 10/01/2007 22:59

tur jau tā lieta, ka pribambasi maksā atsevišķi un dārgi. iespējams, ka arī caurules ir ar specifisku diametru, lai nevarētu pievienot parastās kanalizācijas caurules un tikt cauri pa lēto. paziņa nupat nopirka beam sūcienu. labi, pustūkstotis latu par aparātu, kas rūc un sūc, un ir no bleķa, bet sprausla, jeb tā saucamā pneimatiskā šaupele, maksāja vēl 65! latus. pāris simtu gramu plastmasas! ieslēgšana, ar, nav balstīta uz kosmosa tehnoloģijām - pie rozetes pienāk divdzīslu vads un šļaukas rokturī mikroslēdzītis. ideja tam iebūvētajam sūcienam, jau, laba, bet summa, ko par to prasa, ir apvainojoša. bet gribās. toč, būs jātaisa pašam no parastā.

Re: Iebūvētais putekļsūcējs...
Autors: EjTakTu ()
Datums: 11/01/2007 17:03

Cik var saprast, to trubu materiāls ir mazāk elektrostatisks. Diametrs 100 un 50. Pričendāļi gan ar "zelta maliņu" :(

Re: Iebūvētais putekļsūcējs...
Autors: v_t ()
Datums: 23/01/2007 19:02

ar paziņu apskatījām viņa iegādātās trubiņas. sieniņas ir plānākas un diametrs ir tieši tāds lai, nepasētu kopā ar kanalizācijas 50nieci. par to antistatiku atļaušos pašaubīties. antistiskās piedevas polimēros darbojas apmēram pusgadu un tad strauji zaudē savas īpašības. atpazīstamībai antistatiski materiāli ir iekrāsoti rozā krāsā. kaut gan, nav izslēgta arī balta vai bezkrāsaina antistatiķa esamība.
bet kāda rutka pēc tām vajadzētu būt antistatiskām?

Re: Iebūvētais putekļsūcējs...
Autors: EjTakTu ()
Datums: 23/01/2007 22:53

MĀrutka pēc :D

Re: Iebūvētais putekļsūcējs...
Autors: celju_maju ()
Datums: 15/02/2007 18:17

Jautājums atrisināts! Viennozīmīgi par! Ir jau ielikts.
Kāda tur liela cena, ja draugs nopirka kaukādu tur mazgājošo smirduli pa 800, bet man www.beam.lv visu sistēmu ar uzstādīšanu par 1130Ls......
Nu fīčas ir padārgas, bet neviens jau neliek tev tās pirkt. Cilvēki, kas tur strādā, tā arī pateica, ka Jūs varat izvēlēties šo papildaprīkojumu, bet sistēma takš strādā arī bez viņa.....
Nu un tā lūka maksā 56,99 + darbs. Bet vajag jau tikai vienu vai divas.....

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.