UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Apkures katls
Autors: garaamgaajeejs ()
Datums: 11/06/2007 17:49

Interesē cik izmaksā pieslēgt apkures katlu pie karstā ūdens un apkures trubām.
Visas trubas no mājas saiet vienā telpā, līdz katlam 2m jāpievelk.
Katls ar iebūvēto boileri. Jāuzliek tikai 3pušu vārsts un cirkulācijas sūknis grīdām.
Manējais santehniķis ieslēdza kautkādu kosmuisku ciparu... kautgan atzinās ka pusdiena darba, bet cenas tādas esot par katla pievienošanu...

Re: Apkures katls
Autors: kreee ()
Datums: 14/01/2008 03:14

Laikam jau jā ir manējais santehniķis arī par katla apsaisti prasa 900 Ls! man liekas baigais cipars!

Autors: aaaa ()
Datums: 14/01/2008 03:48

Tur ir pāris caurules jāpielodē. Par darbu max. 100 Ls, tā arī pasaki, ja negrib - lai iet pupās. Smieklīgi, tur darbs tiešām strādājot ir pāris stundām, varbūt pus dienai, ne vairāk. Nu kā par 4 stundu darbu var paprasīt 900 Ls??? Tur jau velk uz tablešu lietošanas pusi.

Autors: uldisj ()
Datums: 14/01/2008 03:49

Santehniķim jumts brauc, vai nu nav ko ēst un reti dabū darbu, vai arī vienkārši uz dullo būs vai nebūs. Par to, kas tur ir jādara, tas tiešām ir pusdienas darbs.
Pajautā viņam pretī līgumu normālu finanšu atskaites dokumentu, pieņemšanas - nodošanas aktu ar sistēmas spiediena pārbaudes rezultātiem un garantiju vismaz uz gadiem desmit, iekārtas slēguma tehnisko projektu utt. Pie šīs summas vajag arī pilnu dokumentu paku. Pēc tam kaut kas notiks, neviens ar ausīm neklapēs. Daudz reiz ir aicinājuši atrisināt citu savārītos podus un jāmaksā pēc tam lai to novērstu divreiz. Varbūt džeks zin ko dara, bet der arī nodrošināties ar šādām iepriekšminētām lietām.

Autors: ARMANDS F ()
Datums: 14/01/2008 19:21

es ar domāju max 100 labi 150ßet ne vairāk!širmis jau iet ciet tiem meistariem!!!

Autors: Rx ()
Datums: 14/01/2008 20:58

Vai Jūs, "Lētie" to visu puss dienā paveiksiet: Krāsni vietā nolikt. Izlīmeņot. (Dūmvadam jābūt arī klāt..) Caurules sameklesiet, pat vienalga kādas, bet vislabāk melnās, jo ap krāsni labāk tas likt. Sametināsiet līkumus. Vītnes uzgriezīsiet, saskrūvēsiet, piestiprināsiet, uzpildes vietu sagatavosiet, izplešanās trauku, ja tāds jau sagatavots, piemontēsiet, karstā ūdens pieslēgumuu??? arī samontēsiet (kas, kā kur...). Pārspiediena aizsardzību nopirksiet, uzmontesiet, sistēmu uzpildīsiet, atgaisosiet, palaidīsiet un pārliecināsiet klijentu ka jūsu darbs veikts godam.....Gribu redzēt TO kas pa 100Ls to darīs. Un godam, lai citam nav Pretīgi to redzēt...

Autors: xxx ()
Datums: 14/01/2008 23:17

Mans sens pazinja par šo visu prasīja ja nemaldos 1 500 Ls vai vairāk. Katla telpā bija tikai turbu gali un viss. Kautkaa baisi daudz likās. Tad caur pazinju samekleeju 2 vīrus kuri pa 350 LS 3 pilnas darba dienas rāvās. Visu smuki izlociija, salodeeja taisni lenkjiishi. Tas bija pirms 2 gadiem. Tagad droshi vien prasiitu 500 bet nebuutu zheel.

Autors: ARMANDS F ()
Datums: 15/01/2008 00:39

Nezinu gan,man normāla brigāde pagadījās.Piecus gadus atpakaļ i katlu paši nopirka,boileri,sūkni,spiedtrauku utt.veco nomontēja,jauno piemontēja un palaida.Jā meistari ar lielo burtu,kādi 4-5 cilvēki,laikam no Aizputes puses vienas dienas laikā.par visu kopā 1170ls.Bet dažs labs biezais lai maksā kaut 5 štukas par darbu,man nav žēl.Tāpēc jau ir tā inflācija ka nezinām cenas...Es par štuku mēnesī urbju melnu muti,tik citā jomā.Lai veicas :)

Autors: uldisj ()
Datums: 15/01/2008 00:46

Vīriņi, kuri realizē manis projektēto materiālu dzīvē ar visu, kas ir vajadzīgs kā teikt līdz palaišanai šīs lietas veic sākot ar ls 300 un uz augšu, viss atkarīgs no darbu sarežģītības veikšanas pakāpes, katra apkures sistēma ir kā mākslas darbs, divas vienādas nevar atrast...

Autors: vgy7 ()
Datums: 15/01/2008 00:52

Intresanti kur tādus amatniekus var atrast? Mūsejie 3stāvu jaunbūvi uz 300 kvadrātmetriem ar radiatoru apkuri un ūdens sistēmu divatā pa nedēļu taisa un ja tur nav kādi specifiski darbi (trubu noslēpšanai celtnieki aizmirsuši atstāt nišas), tad vairāk kā 300 nedēļā nedabū, lai ar rauj vairāk kā 8 stundas dienā...
Ja kādam patīk šķiesties ar naudu, lai šķiežas, pārējie rīko konkursus, kuros izvērtē viņiem izdevīgākos piedāvājumus. Diemžēl apkures ierīkošana ir sezonas darbs un ja negribas gaidīt rindā uz amatniekiem, nekas cits neatliek kā pārmaksāt.

vgy7

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.