UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Inženiertīkli :
Building.Lv Forums
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Kas jaazina, izvēloties bioloģiskās attīrīšanas iekārtu?
Autors:
IneseX
()
Datums: 15/11/2007 16:19
Tā arī ir - baktērijas ir aktīvajās dūņās. Vai tās tik vienkārši no purva var papildināt gan es nezinu, jo man domāt, ka tur būs drusku cits sastāvs tām baktērijām un paies laiks, kamēr izaugs īstās.... tikmēr ūdens var būt nepilnīgi attīrīts, smirdēt utt. Tā dūņu nočekošana jau arī ir tā apkope....T.I - paņem, iesmeļ pudelē, nostādina un skatās, cik to dūņu ir. Ja ir vairāk kā 70 %, tad jāatsūc. Un to dara ar "sūdu mašīnai" līdzīgu uzparikti. Vismaz mūsu gadījumā. Tā kā es neteiktu, ka nekas nav jādara..... Jā , var jau to smelt ar spainīti, bet nu dikti ilgi tas varētu būt....
Anna, nezinu, kā pārbaudīt, vai teiktais ir taisnība - varbūt ievākt ziņas no citiem lietotājiem, palūgt uztaisīt analīzes, bet es ieteiktu aprunāties vismaz vēl ar 2 firmu pārstāvjiem un tad izvēlēties labāko variantu... Visas tās iekārtas jau darbojas daudzmaz līdzīgi, bioloģijas likumus jau neviens nav vēl atcēlis, bet izmaksas un apkalpošana gan var atšķirties.
Anna, nezinu, kā pārbaudīt, vai teiktais ir taisnība - varbūt ievākt ziņas no citiem lietotājiem, palūgt uztaisīt analīzes, bet es ieteiktu aprunāties vismaz vēl ar 2 firmu pārstāvjiem un tad izvēlēties labāko variantu... Visas tās iekārtas jau darbojas daudzmaz līdzīgi, bioloģijas likumus jau neviens nav vēl atcēlis, bet izmaksas un apkalpošana gan var atšķirties.
Autors:
specuks
()
Datums: 22/11/2007 01:59
virte nepiedava biologisko attirisanas iekartu. Vini piedava septikus ar biologisko notekudenu iesucinasanu gruntii. Pastav tada lieta, ka masas nezudamibas likums. Pienemsim, ka cilveks diena sarazo 60 gramus BSP5 (aptuveni 60 grami skabekla nepieciesami, lai bakterijas noarditu visu organisko piesarnojumu, ko rada viens human b.)tas nozimee, ka bakterijas paterejos piesarnojumu vairojas un rada papildus bakterijas. Pienemot ka 60 gr BSP5 paterejot rodas 80 d`u`nu sausas masas, tad sausnes masa sastada aptuveni 50 gr dunu. Ta ka dunas ir 97% udens, tad izriet, ka diena cilveks sarazo aptuveni vienu litru taustamo dunu.Un tagad kopa iedomasimies, cik daudz laika nepieciesams, lai Virtes piedavatais filtracijas (biologiskais) lauks aizaugtu ciet. Seko visa frenazas lauka parraksana...nauda...laiks. Esmu par biologiju.
WWW.topas.lv
www. kanalizacija.lv
www. ekostandarts.lv
WWW.topas.lv
www. kanalizacija.lv
www. ekostandarts.lv
Autors:
Jony
()
Datums: 20/01/2008 03:00
Man vienā firmā teica, ka uzstādot bioloģisko attīrīšanas iekāru to palaižot darbībā nevajag nekādas baktērijas laist! Tās pašas tur rodās divu trīs dienu laikā!! Viss notiek pats no sevis! Stāvēju un brīnijos!!! Tas tā var būt!?!?
Pašreizējā: 2 no 2