UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
elektrības ierīkošana
Autors: sivns ()
Datums: 20/02/2008 09:32

cik varētu aptuveni izmaksāt elektrības ierīkošana 100 m no ielas atrodošam zemes gabalam Rīgā?

Re: elektrības ierīkošana
Autors: sergejs2 ()
Datums: 21/02/2008 13:37

aptvenā cena 5300Ls!!!

Autors: ralf ()
Datums: 21/02/2008 20:25

es domāju ka varētu tik cauri ar 5255 Ls

Autors: elektriķis Māris ()
Datums: 21/02/2008 21:55

ralf, pamato lūdzu! B)

Autors: LULUU ()
Datums: 22/02/2008 09:06

man liekas ka 5233.26ls Manam kakjim ir bruuna spalva. Kaa juus domaajat uz cik vareetu braukt mans opis??? Manupraat jautaajums lidzveertiigs sheit paceltajam jautaajumam. tas nekas ka 100m no ielas, jaaskataas no kurienes var panjemt elektriibu, varbuut jaavelk 5 metri, varbuut 1.5km no kaada transformatora, taatad cena var buut no....ls liidz...ls. viss atkariigs no apstaakljiem. Un ja blakus ir stabs, tad tas veel nenoziimee ka no vinja var panjemt toku.

Datums: 22/02/2008 12:02

nu LULUU paspīdēji?! labāk palika?

Autors: elektriķis Māris ()
Datums: 22/02/2008 12:32

LULUU, salīdzinājumā ar topika autoru prot lietot šī foruma meklētāju.

Autors: Juris_F ()
Datums: 22/02/2008 14:56

Sivns, LULUU atbildēja ļoti pareizi.

Autoram iesaku iet uz kādu LE apkalpošanas centru, rakstīt pieteikumu. Saņemsi precīzas izmaksas. Bet tā, lai nomierinātu, domāju, ka lētāk pa 1000Ls netiksi cauri jebkurā gadījumā.
[www.latvenergo.lv]

Autors: LULUU ()
Datums: 22/02/2008 15:22

tas mans jaut bija tikpat ''viegli'' atbildaams kaa taveejais. pats tam nesen gaaju cauri, zinu ko tas viss noziimee, process buus interisants, iesaku brunjoties ar pacietiibu!!! bet rezultaataa televizoru skatiities vareesi un sveces nebuus jaadedzina. Man bija sarezgjiits process, vads bija jaadabuu paari(caur) via baltica magjistraali, bet par cik kur buuveejos bija perspektiiva ka buus veel apbuuves gabali tad sametaamies arlatvenergo kungu(dzi) un viss ok

Datums: 24/02/2008 21:04

elektriķim Mārim-es protu lietot meklētāju-tevi droši vien tas pārsteidz-tavu info lasīju, bet gribējas lasīt svaigāku info, jo , kā tu droši vien jau zini no šī gada Latvenergo nemaksā neko, bet anyway, ceru,ka guvi baudu iepirzdams jebkurā tēmā, kas skar elektrību!

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  ******   ********  **         ********  **       
 **    **     **     **    **   **    **  **       
 **           **     **    **       **    **       
 **           **     **    **      **     **       
 **           **     *********    **      **       
 **    **     **           **     **      **       

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.