UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Būvvalde iecērtas...
Autors: delver ()
Datums: 22/04/2008 10:41

Jaa, varbuut preciizi neizteicos. Patreiz ir saskaņots skiču projekts ar to piebildi, ka nedos būvatļauju, kamēr nebūs izbūvēti inžiniertīkli (tieši tā arī uzrakstīja). TP ir gandrīz gatavs (un to viņi teica arī bez problēmām saskaņos), bet būvatļauju vienalga neizdošot. Tātad Andra aprakstītajā solī 3 pēc tam kad galvenenais pagasta arhitekts ir visu apskatījis un viņaprāt viss ir kārtībā, no blakusvietas pieceļas inžīniertīklu speciālists un sākas... pēc kā to vienīgo (mūsu būvvaldē) zīmogu ar parakstu arhitekts neliek.

Re: Būvvalde iecērtas...
Autors: rbm ()
Datums: 22/04/2008 11:47

Būtu interesanti zināt kur tad tā čuhņa atrodas un cik tālu no civiļizācijas (centralizētiem tīkiem) kautkas tiek plānots.

Re: Būvvalde iecērtas...
Autors: delver ()
Datums: 22/04/2008 12:34

Nu faktiski nosacīti čuhņa - nedaudz uz ziemeļiem no paša Ādažu centra (apm. 1 km pat mazāk no visaam kom. iesk. gāzi un telekomu, pats par sevi kanal. un ūdeni un lietusūdensnovad. sist.)

Re: Būvvalde iecērtas...
Autors: rbm ()
Datums: 22/04/2008 12:53

Stūrīšu/jaunstūrīšu ielas vai kautkur tālāk?
Vispār jau dīvaini, ja ņem vērā, ka Pat uz attekas ielas ir virkne ar mājām kam ir lokālā kanalizācija, nemaz nerunājot par to ka pats pagasts pagājušajā gadā izsolē pārdeva vismaz 20 zemes gabalus bez jebkādām izbūvētām komunikācijām vai infrastruktūras.

vēl neaizmirsti tādu lietu kā pagasta nu jau gadiem plānotā kanalizācijas un ūdensapgādes rekonstrukcija - plānoja vēl 2006.gadā sakārtos ādažu ciema saimniecību, bet līdz pat šim brīdim nekur nav tikuši.

Re: Būvvalde iecērtas...
Autors: delver ()
Datums: 22/04/2008 13:18

Jā tā ir, zināms par tām ntajām mājām centrā ar grodiem un aku urbumiem, bet ja nu tā reiz ir iepriekšējās likumdošanas būvniecības tad viss ok. Ka tik pa jaunam, tad pilna programma. Par izvietojumu runājot es bij' domaajis uz ziemeļiem, ja par orientieri ņem Tallinas šos. Var teikt Muižas rajons, bet ne īsti. Tātad visas komunikācijas (izņ. el.) uz Parka ielas. Objekts nedaudz uz Gaujas pusi no Parka ielas.

Re: Būvvalde iecērtas...
Autors: rbm ()
Datums: 22/04/2008 13:25

Klau man te iešāvās prātā ideja - varbūt pārprojektē kanalizācijas aku par biogāzes tvertni ?:D tip biogāzi no suuu razosi :D:D:D

Re: Būvvalde iecērtas...
Autors: aaaa ()
Datums: 22/04/2008 14:05

Pasaki būvvaldē, ka būvēsi māju ar ārējo tualeti - kaut vai to, kuru izīrē uz koncertiem. Man ar tāda uz būvniecības laiku bija - 50Ls mēnesī. Reāli uztaisi nosēdaku utt., tas tā - lai apietu viņus un dabūtu būvatļauju. Saki, kad būs komunikācijas, tad arī pieslēgšos un domāšu. Manuprāt, pēc likuma tev neviens neko nevar aizliegt tādu darīt.
Ja godīgi - tur gaida kukuli - 100% garantēju. Iesmērē 500 LS un lieta būs darīta - dabūsi būvatļauju uzreiz.

Re: Būvvalde iecērtas...
Autors: delver ()
Datums: 22/04/2008 14:56

Jā par to pagaidu toleti uz būvn. laiku jau prasīju no sākuma. Atbilde - nē gruntī novadīt aizliegts pilnīgi jebko. Arī par to, ka labprāt pieslēgšos, kad būs, pat uzrakstīju viņiem tādu apņemšanos/garantijas rakstu. Arī tas viņus neapmierina. Kukuļus nedodu principā, pietam ar 500 tur būs pa maz, pārāk daudz ierēdņu, kas viens otram mazgā roku. Un nepatikšanas ar negribās. Arī man liekas, ka "jāpresē" no juridiskā viedokļa. Nu nedrīkst viņi tā. Žēl tik ka tie tiesu utml. darbi parasti ilgi velkās. (Pa dažiem gadiem skaties un pagasts komunikācijas savilks)!! :)

Re: Būvvalde iecērtas...
Autors: aaaa ()
Datums: 22/04/2008 15:07

Pagaidu tualete uz būvniecības laiku ir ar slēgtu rezervuāru, bez novadīšanas gruntī. Otrs variants, ko vari viņiem piespēlēt ir 5 m3 pilīgi slēgts izsmeļamais rezervuārs sadzīves notekūdeņiem - šis variants ir populārs Zviedrijā, kur no mājas taisa 2 izvadus - viens no tualetēm - tam tad liek galā izsmeļamu slēgtu 5m3 rezervuāru kakām, un otrs izvads tiek vienkārši iefiltrēts gruntī, jo tas nāk no dušām un virtuves.
Skat šito:
[www.uponor.lv]

Re: Būvvalde iecērtas...
Autors: delver ()
Datums: 22/04/2008 15:30

Paldies, šo nezināju.

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **     **  ********  **    **   ******   
 ***   ***  **     **  **         **  **   **    **  
 **** ****  **     **  **          ****    **        
 ** *** **  **     **  ******       **     **   **** 
 **     **  **     **  **           **     **    **  
 **     **  **     **  **           **     **    **  
 **     **   *******   ********     **      ******   

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727